bread-new
Ster Kozijn stelt bedrijfsleider aan
  • Home Blog Ster Kozijn stelt bedrijfsleider aan
Marnix-monteur-sterkozijn-kunststof-kozijnen-o2fq62qdg901rhszhv3cc7evb6manw87u11x831z28 07 feb 2019

Ster Kozijn stelt bedrijfsleider aan

“Je kunt A-producten verkopen met geweldige service- en garantievoorwaarden, maar zéker zo belangrijk zijn prettige, goed opgeleide en betrouwbare medewerkers.

Goed inmeten en monteren van bijvoorbeeld onderhoudsarme kozijnen, ramen, deuren of schuifpuien vraagt om vakkundige mensen. En die heeft Ster Kozijn. Van technisch specialist en werkvoorbereider tot meewerkend voorman, adviseur en monteur. “Mijn personeel is goud waard,” realiseert eigenaar van Ster Kozijn, Stef Muntel.

Kunststof kozijnen en meer

 

De prettige werksfeer onder elkaar draagt eraan bij dat kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien, maar ook veranda’s, dakkapellen, zonwering en schuifwanden tip top bij de klant geplaatst worden. De mensen van Ster Kozijn weten steeds opnieuw de verwachtingen van de klant te overtreffen. Dat komt vooral omdat iedereen vanaf de kennismaking met een klant tot aan de afronding (en erna) hetzelfde motto hanteert: We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

Bedrijfsleider Marnix Brinks

Omdat alle medewerkers hetzelfde dna hebben bij Ster Kozijn en alles (meestal) als een geoliede machine loopt, heeft Stef een volgende professionaliseringsstap gezet: Hij heeft medewerker Marnix Brinks (die al 20 jaar bij Stef werkt) aangesteld als bedrijfsleider.

VKG keurmerk

 

“Zo heb ik nóg meer ruimte om de klant te adviseren en de aandacht te geven die deze verdient. Ook vind ik het belangrijk dat ik de 16 medewerkers goed kan begeleiden. Onze VKG-gecertificeerde monteurs scholen zich continu bij om up-to-date te blijven. Nu Marnix de dagelijkse leiding op zich neemt, krijg ik meer lucht om daar nóg meer betrokken bij te zijn.”

Monteurs zijn welkom

 

Stef besluit: “Enthousiaste en serieuze monteurs die graag een stap extra zetten voor een klant zijn altijd van harte welkom in onze showroom aan de Lübeckstraat te Oldenzaal voor een goed gesprek.”

Marnix-monteur-sterkozijn-kunststof-kozijnen

“Schitterende kans. Ik ga me volledig op de uitvoering richten.”

Blijf op de hoogte

Meer nieuws