bread-new
Openslaande tuindeuren
Openslaande-Tuindeuren

Sfeer verhogende openslaande tuindeuren

Openslaande tuindeuren geven een bijzondere uitstraling aan uw woning. Dankzij de hoeveelheid glas haalt u direct een hoop licht naar binnen. Uw interieur ziet er hierdoor direct anders uit. Tuindeuren zorgen voor een verbinding van uw woning met uw tuin. U creëert hiermee een drempelloze overgang. Mocht uw tuin te klein zijn om de deuren open te slaan, dan is een onderhoudsarme en ruimtebesparende schuifpui een uitstekend alternatief.

 

Balkondeuren: openslaande deuren op uw balkon

 

Hetzelfde verhaal geldt voor uw balkon. Plaatst u de openslaande deuren op uw balkon dan dienen ze als balkondeuren en maken ze een prachtige verbinding van uw woning naar uw balkon.

Slanke scharnieren op openslaande tuindeuren

 

Vanaf de tuin of het balkon konden we vroeger aan de scharnierkapjes zien dat het een kunststof openslaande deur betrof. Tegenwoordig kunnen we al onze voordeuren, achterdeuren en openslaande deuren voorzien van rolbandscharnieren. Dit in combinatie met de rechte hoekverbinding, verdiepte profielen en de keuze uit 150 kleuren en meerdere structuren is het verschil met hout vrijwel onzichtbaar. een groot voordeel is dat u kunststof kozijnen, deuren, ramen en schuifpuien nooit meer hoeft te schilderen.

 

Voordelen van openslaande tuindeuren

  • meer licht in uw woning;
  • kunststof tuindeuren zijn bijna niet van houten tuindeuren te onderscheiden;
  • 15 jaar garantie op kunststof tuindeuren en kleur/folie;
  • op maat gemaakt en volledig naar uw smaak samen te stellen;
  • net als al onze deuren, zijn ook onze openslaande deuren voorzien van het VKG keurmerk;
  • mogelijkheid tot rolbandscharnieren in plaats van scharnierkapjes;
  • tuindeuren standaard voorzien van SKG*** deurbeslag;
  • bijpassende Hollandse kunststof dorpel die lijkt op natuursteen.

Meer informatie over openslaande tuindeuren

 

Wilt u meer te weten komen over onze kunststof openslaande tuindeuren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom aan de Lübeckstraat 36 in Oldenzaal. We praten u graag bij over alle voordelen en prijzen van openslaande tuindeuren, voordeuren, achterdeuren of garagedeuren.