Openslaande Tuindeuren

Sfeerverhogende openslaande tuindeuren

Openslaande tuindeuren geven een bijzondere uitstraling aan uw woning. Dankzij de hoeveelheid glas, haalt u direct een hoop licht naar binnen. Uw interieur ziet er hierdoor direct anders uit.

Tuindeuren zorgen voor een verbinding van uw woning met uw tuin. U creëert hiermee een drempelloze overgang. Mocht uw tuin te klein zijn om de deuren open te slaan, dan is een onderhoudsarme en ruimtebesparende schuifpui een uitstekend alternatief.

Balkondeuren: openslaande deuren op uw balkon

Hetzelfde verhaal geldt voor uw balkon. Plaatst u de openslaande deuren op uw balkon dan dienen ze als balkondeuren en maken ze een prachtige verbinding van uw woning naar uw balkon.

Slanke scharnieren op openslaande tuindeuren

Vanaf de tuin of het balkon konden we vroeger aan de scharnierkapjes zien dat het een kunststof openslaande deur betrof. Tegenwoordig voorzien we al onze voordeuren, achterdeuren en openslaande deuren van rolbandscharnieren. Dit in combinatie met de rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®), verdiepte profielen en de keuze uit 150 kleuren/structuren en het verschil met hout is onzichtbaar. Het enige verschil is dat u kunststof kozijnen, deuren, ramen en schuifpuien nooit meer hoeft te schilderen.

Voordelen van openslaande tuindeuren

  • meer licht in uw woning;
  • kunststof tuindeuren zijn niet van houten tuindeuren te onderscheiden;
  • 15 jaar garantie op kunststof tuindeuren en kleur/folie;
  • op maat gemaakt en volledig naar uw smaak samen te stellen;
  • net als al onze deuren, zijn ook onze openslaande deuren voorzien van het VKG;
  • standaard rolbandscharnieren in plaats van scharnierkapjes;
  • tuindeuren standaard voorzien van SKG*** deurbeslag;
  • bijpassende Hollandse (kunststof) dorpel die lijkt op natuursteen.

Meer informatie over openslaande tuindeuren

Woon u in de buurt van Losser, Borne, Roombeek of Agelo en wilt u meer te weten komen over onze kunststof openslaande tuindeuren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom aan de Lübeckstraat 36 in Oldenzaal. We praten u graag bij over alle voordelen en prijzen van voordeuren, achterdeuren, openslaande tuindeuren of garagedeuren.