breadcrum
Gevelbekleding
Ster-Zon-Shoot_Reink_06547

Gevelbekleding

 

Gevelbekleding en dakrandpanelen van Keralit

 

Een mooi huis is een goed begin, maar vergeet de afwerking niet. Mooie gevelbekleding en dakrandpanelen zijn de finishing touch die uw woning verdient. Met onze Keralit gevelbekleding en dakrandpanelen ziet uw woning er altijd keurig onderhouden uit. Keralit is namelijk gemaakt van kunststof en heeft niet te lijden onder diverse weersomstandigheden. U hoeft ook niet meer met een kwast en een emmer verf de ladder op. Af en toe uw gevelbekleding en dakrandpanelen schoonmaken is voldoende.

 

Gevelbekleding van Keralit

 

Een fraaie gevelbekleding van Keralit panelen vormen een mooi contrast met het metselwerk en geeft uw woning een eigen karakter. Eenmaal gemonteerd bent u verzekerd van jarenlang een probleemloze verfraaiing van uw woning.

Wij leveren drie verschillende modellen kunststof gevelbekleding:

 

  1. Sponningdeel 143 (traditionele model);
  2. Sponningdeel 190 (brede plank met strakke lijnen);
  3. Potdeksel 177 (brede overlappende panelen).

 

Dakrandpanelen van Keralit

 

Omdat Ster Kozijn alleen voor kwaliteit kiest, werken we voor dakrandpanelen (ook wel windveren of boeidelen genoemd) met het topmerk Keralit. Omdat lengtes van zes meter gehaald kunnen worden, zijn geen naden, schroef- en boorgaten zichtbaar.

Voordelen gevelbekleding en dakrandpanelen van Keralit

 

  • geeft de woning een eigen karakter;
  • duurzaam;
  • geen naden, schroef- en boorgaten in het zicht;
  • onderhoudsarm, schilderen is verleden tijd;
  • 10 jaar garantie;
  • ruime keuze in kleuren;
  • kleurvast en weerbestendig.

 

Meer informatie over gevelbekleding

 

Wilt u meer te weten komen over onze gevelbekleding en dakrandpanelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom aan de Lübeckstraat 36 in Oldenzaal. We praten u graag bij over de voordelen en prijzen van gevelbekleding of dakrandbekleding.