bread-new
Waarom VKG zo belangrijk is
Isoleren-is-ventileren-Ster-Kozijn-Oldenzaal-o2fqhwj9g76xuumhfh5c7pyoeqbkis6mgkkvmfimrk 05 okt 2018

Waarom VKG zo belangrijk is

Heel Nederland is druk. De bouw staat op z’n kop. De economie draait weer op volle toeren en daar proberen goudzoekers natuurlijk een graantje van mee te pikken. Vooral waar het gaat om duurzaamheid.

 

Zo storten ze zich opeens op zonnepanelen (die niet altijd brandveilig zijn), maar ook in de kunststof kozijnen branche zien we ‘adviseurs’ als paddenstoelen uit de grond schieten met ‘goedkope’ producten.

VKG gecertificeerd

 

Het is goed te begrijpen dat u juist nú kiest voor isolerende kunststof kozijnen die u nooit meer hoeft te schilderen, maar let goed op met wie u zaken doet. Vooral in deze florerende tijd is kwaliteit belangrijker dan voorheen. Controleer of de monteurs VKG-gecertificeerd zijn. Niet zelden zetten ‘bedrijven’ goedkopere zzp’ers in die niet waarmaken wat ze beloven. Drie keer raden wie er met de gebakken peren blijft zitten. De euforie van een goedkoop product is snel verdwenen als de kwaliteit niet naar behoren is. Met een VKG-keurmerk zit u goed.

Service en garantie

 

Laat u infomeren door betrouwbare experts. Vergelijk verschillende aanbieders met elkaar en kijk verder dan de prijs. Vraag naar referentieprojecten. Ga kijken op adressen waar al minimaal tien jaar onderhoudsarme kozijnen, ramen, deuren of schuifpuien gebruikt worden. Vraag hoe de service is geweest en informeer naar de garantie. Wij rijden graag met u een rondje langs ónze referentieprojecten. Wij willen dat u een goede keuze maakt voor úw situatie en zetten graag onze kennis in om u daarbij te helpen. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Showroom

 

Ster Kozijn in Oldenzaal is al bijna 25 jaar actief in de kunststof kozijnen branche en weet van de hoed en de rand. Is betrouwbaar, verstrekt deskundig advies, levert standaard inbraakwerend beslag en levert altijd een mooi afgewerkt kozijn. U bent van harte welkom in de showroom aan de Lübeckstraat in Oldenzaal. Hier staan alle zonweringsproducten voor u klaar om bekeken te worden.

Blijf op de hoogte

Meer nieuws