Menu

Aluminium kozijnen

De onbegrensde mogelijkheden van aluminium kozijnen

Met onze aluminium kozijnen kunt u echt alle kanten op. Zowel qua vorm, uitvoering als qua kleur. Het zijn vooral de isolatie eigenschappen die aluminium kozijnen, ramen, deuren en hefschuifpuien geliefd maken. De interne vormgeving van de profielen van Aluprof zorgen ervoor dat de warmte niet direct door het aluminium naar buiten kan ‘weglekken’. Het frame is zogezegd ‘thermisch onderbroken’. Zo houdt uw kozijn warmte binnen en hinderlijk geluid buiten. Onze aluminium ramen, deuren en hefschuifpuien zijn in alle vormen en maten te verkrijgen in zowel dunne als dikkere profileringen. Het is maar net wat u wenst. De kleur is ook volledig aan u, want u kunt kiezen uit alle kleuren van de regenboog. Desgewenst in metallic, brons, zilver of goud.

Onderhoudsarm en makkelijk te onderhouden

Aluminium kozijnen zijn stevig, vervormen niet en zijn daarnaast eenvoudig in onderhoud. Met een zachte spons en water neemt u ze direct mee tijdens het wassen van uw ramen. En omdat aluminium niet elektrostatisch is, trekt dit materiaal geen stof en vuil aan. Milieuvriendelijkheid is ook een belangrijk voordeel. Het aanbod aluminium in de aardbodem is onuitputtelijk en het materiaal kan ook nog eens hergebruikt worden. Eventuele beschadigingen zijn eenvoudig te repareren.

Maatwerk, alles is mogelijk

Op basis van Aluprof profielen maken wij in onze eigen Nederlandse fabriek uw aluminium ramen, deuren en hefschuifpuien op maat. Of u nu, een renovatie profiel zoekt, een raam- en deurprofiel met thermische eigenschappen of als u juist sterk akoestische isolatie wenst. Ster Kozijn weet er raad mee. Zo hebben we zelfs profielen speciaal voor naar binnen opengaande ramen en een gebruiksvriendelijk profiel voor een hefschuifpui.

Wilt u graag meer weten of het verschil tussen aluminiumkozijnen en houten kozijnen, bekijk dan ons blog: “Aluminium kozijnen versus houten kozijnen”.

Voordelen aluminium profielen

  • sterk en licht;
  • duurzaam (aluminium krimpt niet, vormt niet, scheurt niet, rot niet en roest niet);
  • isolerend (kou, geluid en wind blijven buiten);
  • onderhoudsarm (schilderen is verleden tijd);
  • verkrijgbaar in alle kleuren;
  • gemaakt in de eigen Nederlandse fabriek.

Meer informatie over aluminium kozijnen

Wilt u meer te weten komen over onze aluminium kozijnen, ramen, deuren of hefschuifpuien? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom aan de Lübeckstraat 36 in Oldenzaal. We praten u graag bij over de voordelen van aluminium kozijnen.

Ons aanbod in aluminium kozijnen

Ster kozijn beschikt over een groot aanbod aluminium kozijnen.

Zullen we gelijk een afspraak maken?