breadcrum
Aluminium kozijnen
foto-aluminium-kozijnen8

De onbegrensde mogelijkheden van aluminium kozijnen

Architecten zijn dol op het strakke uiterlijk van aluminium kozijnen en passen het vaak toe in moderne woningen. Ook oude woningen krijgen een bijzondere uitstraling met aluminium kozijnen, een vliesgevel van aluminium of een aluminium schuifpui.

Aluminium kozijnen zijn duurzaam

 

Aluminium kozijnen zijn licht, stevig, vervormen niet (dus isolerend) en zijn daarnaast eenvoudig in onderhoud. Met een zachte spons en water neemt u ze direct mee tijdens het wassen van uw ramen. En omdat aluminium niet elektrostatisch is trekt dit materiaal geen stof en vuil aan. Milieuvriendelijkheid is ook een belangrijk voordeel. Het aanbod aluminium in de aardbodem is onuitputtelijk en het materiaal kan ook nog eens hergebruikt worden. Eventuele beschadigingen zijn eenvoudig te repareren.

 

Metallic, bronzen, zilveren of gouden aluminium kozijnen

 

U houdt met uw aluminium kozijnen warmte binnen en hinderlijk geluid buiten. Onze aluminium ramen, deuren en schuifpuien zijn in alle vormen en maten te verkrijgen in zowel dunne als dikkere profileringen. Het is maar net wat u wenst. De kleur is ook volledig aan u, want u kunt kiezen uit alle kleuren van de regenboog. Desgewenst ook in metallic, brons, zilver of goud. Wilt u graag meer weten van de verschillen tussen aluminium kozijnen en houten kozijnen, bekijk dan ons blog: “Aluminium kozijnen versus houten kozijnen”.

 

De voordelen van aluminium kozijnen

  • duurzaam (aluminium krimpt niet, vervormt niet, scheurt niet, rot niet en roest niet);
  • onderhoudsarm (schilderen is verleden tijd);
  • isolerend (kou, geluid en wind blijven buiten);
  • kunnen grotere overspanningen aan t.o.v. hout;
  • rank en slanke profielen, maar super stevig;
  • brede mogelijkheden qua vorm, uitvoering en kleur;

 

Meer informatie over aluminium kozijnen

 

Wilt u meer informatie over aluminium kozijnen, ramen, deuren of schuifpuien? Kijk dan verder op onze site of laat u vrijblijvend inspireren en adviseren in de Showroom van Ster Kozijn aan de Lübeckstraat 36 in Oldenzaal.

Ster Kozijn beschikt over een groot aanbod aluminium kozijnen.