breadcrum
Zonwering
image

Zonwering

Buitenzonwering en insectenwering

 

Soms wil je onaangenaamheden liever niet in huis. Denk aan insecten die u tot last kunnen zijn, aan de zon die ’s zomers uw huis snel opwarmt of u het zicht op uw tv-scherm ontneemt. Ster kozijn kan deze ongemakken op de juiste manier uit uw woning weren. Ster Kozijn heeft buitenzonwering in eigen productie bij Zon Zonwering. Hierdoor is de flexibiliteit groot en de levertermijn kort. Om de zon te weren, zijn er verschillende mogelijkheden.

 

Rolluiken

 

Rolluiken verhogen het wooncomfort, de privacy en de veiligheid. Ze weren zon, licht, warmte, kou, geluid, inkijk en inbrekers. U kunt kiezen uit handbediend, elektrisch of op solar.

Screens

 

Architecten zijn wild van grote glaspartijen zodat u profiteert van veel daglicht. Maar als de zon hoog aan de hemel staat, is het prettig dat u de zon kunt weren. Screens nemen nauwelijks ruimte in beslag, omdat ze verticaal openen en sluiten. Screens weren de zon én bieden u extra privacy doordat het niet mogelijk is van buiten naar binnen te kijken, maar wel andersom. U hebt de keuze uit standaard screens of windvast screen.

Uitvalscherm

 

Uitvalschermen gaan een directe lichtinval in de binnenruimten tegen. Dankzij de vrij instelbare uitvalshoek kunt u bij dit zonneschermtype zowel het zicht naar buiten, alsook de indirecte lichtinval naar binnen, individueel regelen. Uitvalschermen zijn niet alleen geschikt voor ramen aan gevels, maar zorgen ook onder de veranda voor een aangenaam klimaat, een perfecte bescherming tegen de zon en tegen inkijk.

 

Knikarmscherm

 

Een knikarm zonnescherm verhoogt het woongenot op uw eigen terras of balkon. Zo is er een ruime keuze in breedtes en uitval, die elk een eigen sfeer met zich meebrengen. Dankzij de horizontale constructie van een terrasscherm behoudt u het zicht naar buiten en kunt u zich vrij bewegen onder het scherm. We maken de zonneschermen zelf vanuit Zon Zonwering.

 

Markiezen

Markiezen zijn mooie, karakteristieke zonneschermen die uw woning een stijlvolle uitstraling geven. Deze zonneschermen zijn in verschillende modellen en in tal van doeken verkrijgbaar.

 

Insectenwering

 

Voor uw kunststof draaikiepramen en deuren heeft Ster Kozijn meerdere typen horren in het assortiment die insecten buiten houden zoals de inzet-hor, inzet-rolhor, inzet-plisséhor, plisséhordeur en de inzet plisséhordeur. Alle horren van Ster Kozijn zijn zeer gemakkelijk in het gebruik en worden bij aflevering van uw kunststof ramen en/of deuren eventueel direct mee gemonteerd.

 

Online Offerte aanvragen?

U kunt eventueel online uw offerte aanvragen

Onze brochure

Bekijk hier boven onze brochure.

 

Meer informatie over zonwering

 

Wilt u meer te weten komen over onze insectenwering of buitenzonwering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom aan de Lübeckstraat 36 in Oldenzaal. We praten u graag bij over alle voordelen en prijzen van zonwering.