bread-new
Over Ons
intro_batch

25 jaar ervaring

Untitled design - 2023-06-05T175657.007

Over ons

 

Welkom op de website van Ster Kozijn. Al meer dan 25 jaar dé specialist voor uw kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien, aluminium kozijnen, dakkapellen, dakramen, zonwering, garagedeuren en gevelbekleding.

VKG Keurmerk

Bij ons zit kwaliteit en betrouwbaarheid in het bloed. Het is daarom niet vreemd dat wij het VKG Keurmerk mogen voeren. Op het gebied van productie, montage en service van kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien voldoen we aan de strenge kwaliteitseisen die de Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie (VKG) stelt.

 

Werkwijze

Wij hebben graag tevreden klanten. Daar doen we dan ook alles aan. Dat begint al met het leveren van uitstekende producten van hoge kwaliteit. Om te achterhalen wat u precies wilt, gaan we samen in gesprek. Dat kan bij ons in de showroom waar we direct producten kunnen laten zien, of bij u thuis. Voor een offerte, komen we graag bij u langs om de situatie te bekijken en in te meten. Onze vrijblijvende offerte is voorzien van een tekening per onderdeel. Kiest u voor Ster Kozijn dan komen we de exacte maten opnemen en maken we een planning. We werken alleen met eigen monteurs. Omdat zij hele dagen niets anders doen dan monteren hebben ze dit volledig in hun vingers. Wij nemen u alle zorg uit handen. Onze monteurs werken schoon, snel en vakkundig. Mocht er achteraf iets zijn, dan horen we dat graag. Omdat wij volledig achter onze producten staan, bieden wij standaard 15 jaar garantie op onze kunststof kozijnen.

intro_batch

25 jaar ervaring

210518_Ster-Kozijn_25-Jaar_00992_LR

Ons Team

Ster Kozijn staat bekend om haar persoonlijke benadering. Vanaf het eerste contact bij ons in de showroom of bij u thuis tot en met de montage en oplevering.

Ster Kozijn levert altijd een sterk staaltje teamwork, ontmoet hieronder ons team.

ster kozijn

Onze video

Wij staan voor je klaar!

Bezoek onze showroom aan de Lübeckstraat 36 in Oldenzaal of druk op de knop hieronder om een afspraak te maken.

Maak vandaag jouw afspraak
advisers