Over ons

Welkom op de website van Ster Kozijn. Al meer dan 25 jaar dé specialist voor uw kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien, aluminium kozijnen, dakkapellen/dakramen, veranda’s/serres, vouwwanden, zonwering, garagedeuren en gevelbekleding.
 

VKG Keurmerk

Bij ons zit kwaliteit en betrouwbaarheid in het bloed. Het is daarom niet vreemd dat wij het VKG Keurmerk mogen voeren. Op het gebied van productie, montage en service van kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien voldoen we aan de strenge kwaliteitseisen die de Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie (VKG) stelt.
 

Werkwijze

Wij hebben graag tevreden klanten. Daar doen we dan ook alles aan. Dat begint al met het leveren van uitstekende producten van hoge kwaliteit. Om te achterhalen wat u precies wilt, gaan we samen in gesprek. Dat kan bij ons in de showroom waar we direct producten kunnen laten zien, of bij u thuis. Voor een offerte, komen we graag bij u langs om de situatie te bekijken en in te meten. Onze vrijblijvende offerte is voorzien van een tekening per onderdeel. Kiest u voor Ster Kozijn, dan komen we de exacte maten opnemen en maken we een planning. We werken alleen met eigen monteurs. Omdat zij hele dagen niets anders doen dan monteren, hebben ze dit volledig in hun vingers. Wij nemen u alle zorg uit handen. Onze monteurs werken schoon, snel en vakkundig. Mocht er achteraf iets zijn, dan horen we dat graag. Omdat wij volledig achter onze producten staan, bieden wij standaard 15 jaar garantie op alle producten.
 

Ons team

Wij zeggen wat we doen  en we doen wat we zeggen. Ons team is volledig op elkaar ingespeeld, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Zowel in het voortraject als bij de service achteraf. U komt bij ons nooit voor onplezierige verrassingen te staan. Wilt u weten wat onze klanten over Ster Kozijn zeggen? Bekijk dan hier de reacties in ons gastenboek.

Showroom

Ons assortiment is bijzonder breed. Wij staan in Oost-Nederland al meer dan 25 jaar bekend om een eerlijk en compleet advies. Ook ú kunt daarvan meeprofiteren. Woont u in de buurt van Almelo, Hengelo, Wierden, Rijssen, Goor, Oldenzaal, Nijverdal of waar dan ook in de regio Twente of in de provincie Overijssel? Wij helpen ook u graag verder. U bent van harte welkom in onze showroom aan de Lübeckstraat 36 in Oldenzaal.

Zullen we gelijk een afspraak maken?