breadcrum
Binnenzonwering
binnenzonwering

Binnenzonwering

Ster Kozijn biedt u binnenzonwering van twee topmerken: Keje en van Screenline®. Keje is raamdecoratie dat aan de binnenzijde voor het isolatieglas hangt en Screenline® is zonwering of raamdecoratie dat tussen dubbel isolatieglas gemonteerd zit.

 

KeJe raamdecoratie.

Ster Kozijn heeft vier typen raamdecoratie van KeJe in het assortiment:

  1. KeJe Shadow: dit trapsgewijs gevouwen doek is dubbel uitgevoerd. Hierdoor ontstaat een honingraadstructuur die isolerend werkt.
  2. Keje Day ’n Night: deze raamdecoratie bestaat uit een dubbel raamplissé die van twee soorten stof is voorzien: doorschijnend en niet doorschijnend.
  3. KeJe Switch: deze top down/bottom up plissé positioneert u afhankelijk van de privacy en de lichtinval. U creëert hiermee een decoratieve uitstraling.
  4. KeJe Latende: deze raamjaloezie heeft de 25mm brede lamellen geplaatst in een aluminium frame, tussen de glaslatten. De bediening gaat van boven naar beneden en blijft in elke gewenste stand staan.

Alle typen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en doeken. Groot voordeel van raamdecoratie van KeJe is dat deze op maat met het kozijn meegeleverd worden. Onze monteurs bevestigen direct bij het plaatsen van uw kunststof kozijnen uw exact passende raamdecoratie. Ze hoeven daarvoor niet in uw kunststof kozijnen te boren of te schroeven. Klik op de afbeelding hieronder om specifieke informatie te vinden over de binnenzonwering die Ster Kozijn u kan leveren.

Screenline® zonwering

 

Bij Pilkington Insulight™ met ScreenLine® zit uw zonwering of raamdecoratie tussen het dubbele isolatieglas gemonteerd. Dit innovatieve systeem van Pilkington is volledig geïntegreerd. Zo hebben stof en vuil geen schijn van kans op uw jaloezieën, plissés en plissés black-out (100% verduisterend).

  1. Jaloezieën: de jaloezieën zijn door middel van een handbediening zowel kantelbaar als optrekbaar. De Screenline® jaloezieën zijn prima toepasbaar in al uw kamers in huis.
  2. Plissés black-out: de plissés black-out zijn gemaakt van een dubbele honingraadstof. Dit systeem wordt dankzij de 100% verduisterende stof vaak toegepast in slaapkamers en dakkapellen en is door een handbediening optrekbaar.

Download hieronder de brochures van KEJE

Meer informatie over raamdecoratie of binnenzonwering

Wilt u meer te weten komen over onze raamdecoratie of binnenzonwering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom aan de Lübeckstraat 36 in Oldenzaal. We praten u graag bij over alle voordelen en prijzen van raamdecoratie en binnenzonwering.