bread-new
Kunststof deuren
deuren

 

Kunststof deuren

Deuren zijn er in alle soorten en maten. Denk behalve aan voordeuren en achterdeuren ook aan openslaande tuindeuren, balkondeuren en garagedeuren. Welke deur u ook nodig heeft, Ster Kozijn heeft altijd een bijpassend kunststof kozijn.

Sterke kunststof deuren

Al onze kunststof deuren zijn gemaakt op basis van Schüco profielen. Deze versterken we in de kunststof kozijnen fabriek in Nederland rondom met staal alvorens we er een raam, deur of schuifpui van maken. Dit is niet alleen inbraakwerend, maar ook sterk isolerend. In tegenstelling tot hout krimpt kunststof bijna niet en zet het vrijwel niet uit.

 

Kunststof deuren hoeft u nooit meer te schilderen

 

Ander groot voordeel is dat u kunststof deuren nooit meer hoeft te schilderen. Af en toe schoonmaken met een vochtige doek is voldoende. Voor wie bij kunststof deuren nog het beeld heeft van een mat en wit plastic materiaal, heeft het mis. Dankzij de rechte hoekverbinding zijn kunststof kozijnen, ramen en deuren bijna niet meer te onderscheiden van hout. U kiest uit 150 kleuren en structuren in mat, metallic en houtnerf.

 

VKG Keurmerk

 

Al onze deuren zijn (net als onze kunststof ramen, kozijnen en schuifpuien) voorzien van het VKG Keurmerk. Omdat de productie en de montage gebeuren volgens de strengste eisen van deze branchevereniging weet u zeker dat u zaken doet met een betrouwbare partij.

Meer informatie over kunststof deuren

Wilt u meer weten over onze kunststof voordeuren, achterdeuren, openslaande deuren met isolatieglas of garagedeuren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek de showroom aan de Lübeckstraat 36 in Oldenzaal.