bread-new
Select Windows Partner van het Jaar 2022
  • Home Blog Select Windows Partner van het Jaar 2022
2022 - Partner van het jaar - uitreiking Ster Kozijn (A) 31 dec 2022

Ster Kozijn is Select Windows Partner van het Jaar 2022

Ster Kozijn is dit jaar uitgeroepen tot Select Windows Partner van het Jaar. Eigenaar Stef Muntel is vooral trots op zijn team, vertelt hij als hij uit handen van Amanda Knol, directeur Select Windows, de bokaal in ontvangst neemt.

 

De prijs wordt ieder jaar uitgereikt aan de Select Windows partner die uitzonderlijk gepresteerd heeft, dus Stef had erop bedacht kunnen zijn. “Totaal niet aan gedacht,” bekent hij. “Ik had het dit jaar zó druk met het verkopen en plaatsen van isolerende kozijnen en vooral voordeuren dat ik er geen seconde bij stil heb dat ik dit jaar in de prijzen kon vallen.”

 

Stef was dus totaal overdonderd en vertelt: “Het is een hartstikke leuke waardering en ik vind het bijzonder om de prijs ten overstaan van alle andere Select Windows partners uitgereikt te krijgen op de jaarlijkse benchmark die afgesloten werd met de première van het Wereldcircustheater in Carré.”

 

Noodzaak isolerende kozijnen

 

Stef kijkt terug op bijzondere tijden. “De voorliggende coronajaren waren superdruk omdat iedereen in die tijd thuis aan het renoveren sloeg. In plaats van verhuizen met die hoge huizenprijzen, kozen mensen eerder voor een dakkapel of voor het gemak een isolerende voordeur,” denkt hij terug. Amanda prijst vooral de stabiliteit van Ster Kozijn. “Knap hoe je in zulke drukke tijden toch de rust en focus kunt behouden.”

 

Stap erbij zetten

 

Die hectiek was nog in volle gang toen de energiecrisis dit jaar losbrak. “Diegene die de overstap van houten kozijnen naar isolerende kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien nog niet gemaakt had, voelde nu de echte noodzaak. Ze zagen met lede ogen toe hoe de warmte deze zomer de huizen binnendrong en hielden hun hart vast dat deze winter de warmte via ramen en deuren direct naar buiten zou lekken. We hebben er met z’n allen voor het 3e achtereenvolgende jaar een paar stappen bij moeten zetten, want we gunnen iedereen een prettig wooncomfort.”

 

Sleutel tot succes

 

Fijn dat ik zo’n goed team achter me heb staan met eigen monteurs. Dankzij professionele en klantgerichte adviezen, een goede planning, secure inmetingen en vakkundige montages zijn ze goed op elkaar ingespeeld en zijn afspraken helder. En die afspraken zijn heilig voor ons. Eventuele onvolkomenheden worden snel opgelost: dit alles heeft tevreden klanten tot gevolg. Daarnaast is het natuurlijk heel waardevol dat Select Windows de hele marketing voor z’n rekening neemt. Zo heb ik mijn handen vrij voor de klanten,” legt Stef zijn sleutel tot succes op tafel. “Ik kijk heel tevreden terug op het afgelopen jaar en heb het volste vertrouwen in de toekomst,” besluit hij lachend.

Foto

Blijf op de hoogte

Meer nieuws