bread-new
Garantie kunststof kozijnen
Garantie-kunststof-kozijnen-sterkozijn-oldenzaal-o2fqeheekwidlxlcehx7n31al96hiflsbn49r6l7eo 16 jan 2018

Garantie kunststof kozijnen

 

Hoeveel garantie zit er op kunststof kozijnen?

 

Een kunststof kozijn is een uitstekende investering, maar hoe staat het eigenlijk met de garantie? Het is per slot van rekening geen pakje boter dat je koopt.

 

De garantie hangt af van het bedrijf waar u uw kunststof kozijnen, ramen, deuren of schuifpui koopt. Daarbij is het goed te weten dat niet ieder kozijn van kunststof hetzelfde is. Los van de kleur en de structuur zit er veel verschil ik kwaliteit.

 

Vraag naar een VKG-keurmerk

 

Ster Kozijn vervaardigt de kunststof kozijnen op basis van Schüco profielen die we in de eigen Nederlandse fabriek rondom nog eens verstevigen met staal. De kozijnen, de productie ervan en de monteurs voldoen aan de strengste eisen van het VKG Keurmerk. Dit houdt in dat de onafhankelijke partij (de Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie) de kwaliteit controleert. U bent ervan verzekerd dat uw kunststof kozijnen van superkwaliteit zijn, vakkundig geplaatst worden en dat u recht heeft op garantie en het Waarborgfonds.

null

15 jaar garantie

 

Omdat Ster Kozijn volledig achter de kwaliteit van de producten, de professionele adviseurs en de speciaal opgeleide monteurs staat, krijgt u maar liefst 15 jaar garantie op de kunststof kozijnen, de kleur/structuur en 10 jaar garantie op de montage. Deze gunstige garantievoorwaarden gelden overigens voor alle kunststof producten, dus behalve voor kunststof ramen, deuren en schuifpuien ook voor bijvoorbeeld gevelbekleding van Ster Kozijn.

 

Vergelijk

 

Ga op zoek naar een betrouwbaar bedrijf met goede service- en garantievoorwaarden. Vergelijk! Let op dat bedrijven in bijvoorbeeld Oost-Europa niet voldoen aan de eisen van het VKG en dat u zich nergens op kunt beroepen als het schort aan de kwaliteit.

Ster Kozijn biedt topgarantie

    • 15 jaar garantie op kunststof kozijnen, de kleur en de structuur
    • 10 jaar garantie op de montage
    • 10 jaar garantie op het HR++ glas en het hang- en sluitwerk

 

Showroom Oldenzaal

 

Wilt u meer weten over service- en garantievoorwaarden van Ster Kozijn? Bezoek vrijblijvend de showroom aan de Lübeckstraat in Oldenzaal en laat u inspireren!

Blijf op de hoogte

Meer nieuws