bread-new
Kleur mogelijkheden kunststof kozijnen
  • Home Blog Kleur mogelijkheden kunststof kozijnen
Kleur-mogelijkheden-kunststof-kozijnen-Ster-Kozijn-Oldenzaal-o2fqfomzba5kfzuje0m1ts4hwz9dcidftl4ltwt3gg 06 apr 2018

Kleur mogelijkheden kunststof kozijnen

Vroeger waren kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien standaard wit. En glad. Dat is al járen niet meer zo. Vandaag de dag kiest u de kleur die u wenst, desgewenst met een 100% houtnerf structuur.

Unieke houtnerf structuur

 

Kunststof kozijnen zijn dus nauwelijks meer te onderscheiden van houten kozijnen. Zeker niet met de unieke LIGNA structuur. Deze zijdeglans vlammende houtnerfstructuur is in acht trendkleuren verkrijgbaar is: grachtengroen, crème, donkergroen, wit, antraciet, grijs, zwart en staalblauw. LIGNA is als het ware hout gemaakt van kunststof.

150 kleuren

 

Vindt u een mattere houtnerfstructuur mooier of houdt u van een metallic uitstraling dan kunt u uw lol op: u kiest bij Ster Kozijn uit maar liefst 150 kleuren. Heeft u twee houten ramen naast elkaar, waarvan u er één wil vervangen door kunststof? Wij maken de kleur exact na. Wedden dat u het verschil tussen de twee ramen niet ziet? Toch zijn er verschillen: het houten raam zal op den duur gaan kieren en dus niet meer goed isoleren. Ook zal de kleur gedurende de tijd doffer worden. Kunststof blijft goed isoleren en verkleurt of verweert niet.

Kleuradvies

 

Als u overstapt op kunststof kozijnen, dan adviseren we u graag over de kleur. Het kan bijvoorbeeld heel mooi zijn om de draaiende delen een donkerdere kleur te geven dan de kozijnen zelf. De kleur is ook afhankelijk van de stijl van uw woning. Blauw zien we vooral bij jaren 30 woningen en groen bij grachtenpanden, maar u bepaalt natuurlijk helemaal zelf wat u mooi vindt. De kleuren antraciet en zwart zijn bij bepaalde woningen absoluut een aanrader.

15 jaar garantie

 

Ster Kozijn werkt alleen met topleveranciers en is daarom zeker van een sublieme kwaliteit. Het is dan ook niet voor niets dat Ster Kozijn VKG gecertificeerd is. Hierdoor heeft u 15 jaar garantie op de kozijnen, de kleur en de structuur.

Wilt u graag meer informatie over de kleur mogelijkheden? Bezoek dan vrijblijvend onze showroom aan de Lübeckstraat 36 in Oldenzaal en laat u inspireren.

Blijf op de hoogte

Meer nieuws