bread-new
Wat gaat ú doen met uw vakantiegeld?
  • Home Blog Wat gaat ú doen met uw vakantiegeld?
inbraakveilige-schuifpuien-oovjwq9s04kfvp6qq333rdgn6xjdjczqr1ss9oquv4 01 mei 2020

Wat gaat ú doen met uw vakantiegeld?

Eindelijk een keer goed nieuws: deze maand krijgen we ons vakantiegeld uitbetaald. Direct rijst de vraag: kunnen en willen we eigenlijk wel op vakantie dit jaar? En gaan we dan de grens over, of blijven we in eigen land? Of wordt het toch een vakantie in eigen huis en tuin…

 

Als de temperatuur meezit, gaat u een onvergetelijke vakantieperiode tegemoet aan de Costa del Jardin. In eigen tuin is het namelijk prima toeven. Zeker als u nu alvast voorsorteert op uw wooncomfort. Zo zit u er straks niet te warm en heerlijk ontspannen bij. Zonder dat u koffers hoeft in te pakken, gaat u op weg naar een onvergetelijke zomervakantie.

Investeren in woongenot

 

Natuurlijk kunt u het zuinig aan doen en uw vakantiegeld op de bank zetten. Een appeltje voor de dorst is altijd prettig, maar investeren in uw woongenot is zéker is deze gekke tijd een verstandige keuze. Zo verbetert u niet voor twee of drie weken uw woongenot, maar profiteert u járenlang van uw vakantiegeld uit dit jaar.

Balkonbeglazing onder veranda

 

Zo kan balkonbeglazing uw vakantie naar de wisselvallige Balkoneilanden maken of breken. Zeker als de zomer nat en winderig is, zit u met een volglazen vouwwand toch mooi beschermd. U kunt ook overwegen om een schuifwand voor uw veranda te plaatsen zodat u tot in de late uurtjes buiten kunt blijven zitten.

Onderhoudsarme schuifpui

 

Mocht u dit jaar Tuinesië overwegen, dan is de aanschaf van een onderhoudsarme schuifpui een dikke tip. U wandelt met het gekoelde vlees eenvoudig vanuit uw woning naar de barbecue in Tuinesië. Sowieso lekker om de woning te verlengen in deze tijd waar veel gezinnen dicht op elkaar leven. U zou het er warm van krijgen.

Isolerende kozijnen

 

Om te voorkomen dat de temperatuur deze zomer binnen te veel oploopt, zijn isolerende kunststof kozijnen een slimme oplossing. Waar u het vakantiegeld er normaal gesproken in twee of drie weken doorheen jaagt, doet u dit jaar een aanschaf waar u de komende 30 jaar (of langer) mee vooruit kunt. U hoeft uw kunststof kozijnen nooit meer te schilderen, ze zijn inbraakwerend, duurzaam en sterk isolerend (zowel qua temperatuur als qua geluid).

Zonwering voor ramen en deuren

 

Maak nu alvast de weg vrij naar een onvergetelijke zomervakantie. Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom aan de Lübeckstraat in Oldenzaal als u meer wilt weten over onze kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Op hetzelfde adres kunt in één moeite door naar Zon Zonwering. Hier vertellen adviseurs u graag over onder andere de mogelijkheden van knikarmschermen, verandazonwering, markiezen, rolluiken en insectenhorren. Zaken waar u de komende tijd zéker behoefte aan gaat krijgen.

Blijf op de hoogte

Meer nieuws