bread-new
Met kunststof kozijnen meer rendement op uw spaargeld
  • Home Blog Met kunststof kozijnen meer rendement op uw spaargeld
Huis-van-geld-ojzs05c4zd9p581vhavhe2ebghboi2lf722q9cvb9c 21 jan 2020

Met kunststof kozijnen meer rendement op uw spaargeld

“Geld sparen voor later,” is vaak het credo. Maar wanneer is het ‘later’? En waar sparen we dan precies voor? Nú is het de tijd om hierover na te denken, want voordat u het weet kost sparen geld en slinkt uw vermogen zonder dat u het uitgeeft.

 

Veel mensen hebben na de crisis een buffer(tje) opgebouwd. Begint het bedrag net ergens op te lijken, meldt de eerste bank zich dat de spaarrente vanaf april 2020 op 0% rente staat. De hele rijken worden vanaf april zelf afgestraft met een negatieve rente en moeten zelfs betálen als ze hun geld bij de ABN AMRO bank stallen. U kunt uw spaargeld natuurlijk ook slim investeren. Bijvoorbeeld in de verduurzaming van uw woning.

Geld besparen met isolerende kozijnen

 

Hierdoor heeft u tóch iedere maand rendement van uw spaargeld. Met kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien stijgt uw woongenot. De koude stromen die over de vloer trekken, zijn hiermee verleden tijd. Maar ook voor het milieu en uw portemonnee levert dit veel geld op. De warmte kan namelijk dankzij onze sterk isolerende kozijnen uw woning niet uit. De verwarming kan daardoor een paar graden lager. Reken maar uit wat dat oplevert als u dit vergelijkt met kierende en tochtende houten ramen en deuren. €40 rendement per maand is zomaar haalbaar met ons unieke Energie Kozijn.

Investeren in uw woning voor meer rendement

 

Het mes snijdt aan meerdere kanten, want de overheid betaalt mee. Voor een Energie Kozijn ontvangt u vanuit de landelijke subsidiepot €100 per m2 subsidie. Voor een isolerende voordeur is dat €80 per m2. Dus stel dat u een kunststof achterdeur en drie draaikiepramen met triple glas aanschaft dat scheelt dat al direct €536. Het maximale subsidiebedrag per woning bedraagt €10.000. Tenzij u helemaal losgaat, dan maakt u kans op een bonussubsidie van nog eens €5.000. Deze subsidie mag u combineren met andere subsidies of een energiebespaarlening.

Kunststof kozijnen in 150 kleuren en structuren

 

Kortom: Investeer nú in isolerende kozijnen zodat u in april uw centen niet hoeft weg te geven aan de bank. Bezoek onze showroom aan de Lübeckstraat in Oldenzaal en maak kennis met de inbraakveilige, onderhoudsarme en isolerende kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien van Ster Kozijn. Zoals u weet, kunt u kiezen uit 150 kleuren en structuren. Het verschil met houten kozijnen is dankzij innovaties niet zichtbaar.

Blijf op de hoogte

Meer nieuws