bread-new
Zwarte onderhoudsarme kozijnen
  • Home Blog Zwarte onderhoudsarme kozijnen
Black-is-beautiful-ohenk3dz54f6ii6my85sa9ykuldqi9dw4nfudq90w0 29 nov 2019

Zwarte onderhoudsarme kozijnen

Al twee weken zien we het aankomen, maar vandaag is het dan eindelijk zover: Black Friday. Ieder jaar tussen Sinterklaas en Kerstmis laten we ons gek maken door dit koopjesfenomeen. Ster Kozijn is er de winkel niet naar om met kortingen te stunten, maar ook bij ons is het vandaag Black Friday.

 

En niet alleen op vrijdag. Wij leggen u alle dagen van de week, het hele jaar door in de watten. Zonder u voor de gek te houden met stuntprijzen. Het kost nu eenmaal geld om topkwaliteit, service en garantie te verlenen. Ook op Black Friday. Wij zijn daar heel open en eerlijk in. Dat past bij nu eenmaal bij onze werkwijze.

Zwarte kozijnen zijn hip

 

Bent u verzot op Black Friday? Dan bent u tóch aan het juiste adres bij Ster Kozijn. Bij ons kunt u namelijk het hele jaar door zwarte kunststof kozijnen kopen. Zwart is namelijk ontzettend hip. Je ziet ze steeds meer: zwarte kunststof ramen, deuren en schuifpuien. Het oogt chic en strak.

Schüco kozijnen

 

Houten zwarte kozijnen zie je nooit. Zwart trekt namelijk warmte aan en daar reageert hout op. Voordat je het weet, ligt de verf er vanaf. Bij zwarte kozijnen van kunststof werkt dat anders. Kunststof is namelijk in tegenstelling tot hout veel minder gevoelig voor weersinvloeden. Omdat klanten vaak vragen naar zwarte kozijnen hebben we een perfecte manier gevonden om aan die vraag te voldoen.

Genieten van zwarte kunststof kozijnen

 

We versterken onze Schüco profielen altijd al rondom met staal. Bij de zwarte kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien heeft de Select Windows fabriek de interval verkleind waar het staal vastgeschroefd wordt aan het kunststof. Ook de lasverbinding in de hoeken zijn extra versterkt. Zo is er geen beweging in te krijgen en kunt u genieten van zwarte kunststof kozijnen. U hoeft uw onderhoudsarme voordeur, achterdeur of draaikiepraam nooit meer te schilderen. Als u deze af en toe schoonmaakt met een beetje water, blijven ze zéker 30 jaar lang prachtig ‘van kleur’.

Ster Kozijn brengt kleur in uw leven

 

Wilt u aan de binnenzijde zwarte kozijnen, maar aan de buitenkant liever een andere kleur? Of andersom? Dat kan. Voor wie zwart níet mooi vindt, hebben we nog 150 andere kleuren.
Ondanks de donkere dagen brengt Ster Kozijn dus graag kleur in uw leven. Misschien vindt u grachtengroen of staalblauw veel mooier. Het is maar net wat er past bij de stijl van uw woning. Wij komen graag uw woonsituatie bekijken en denken met u mee wat in uw geval de beste keuze is.

Bezoek referentieprojecten

 

Kom gerust langs in onze showroom aan de Lübeckstraat in Oldenzaal. U bent natuurlijk ook van harte welkom om een keer mee te gaan om een paar referentieprojecten te bezoeken. Zo krijgt u er een nóg beter beeld bij.

Blijf op de hoogte

Meer nieuws