bread-new
De 8 belangrijkste zekerheden van Ster Kozijn
  • Home Blog De 8 belangrijkste zekerheden van Ster Kozijn
210518_Ster-Kozijn_25-Jaar_00992_LR-p7sgh110ct8le3zk3g32u3yqgcha9wg70ej36lxcjk 10 apr 2021

De 8 belangrijkste zekerheden van Ster Kozijn

In 2021 bestaat Ster Kozijn 25 jaar als dé kozijnspecialist van Twente. Al 25 jaar kunnen klanten op ons rekenen en zijn deze 8 zekerheden van Ster Kozijn een gegeven!

1. Wij zijn aangesloten bij het VKG Keurmerk

 

U weet als particuliere klant zéker dat u zaken doet met een betrouwbare partij. Wij voldoen namelijk aan de strenge eisen van de branchevereniging VKG. Zo zijn onder andere uw aanbetaling en de uitvoering va uw opdracht geborgd!

2. Grote showroom met A-merk producten

 

U heeft bij ons een ruime keuze uit een uitgebreid assortiment van A-merk producten die u een langdurig gebruiksgenot, garantie en service garanderen. U bent van harte welkom om in onze showroom in Oldenzaal inspiratie op te komen doen. Bekijk de verschillende productopstellingen, raak ze aan en probeer ze uit.

3. Montage door eigen personeel

 

U bent verzekerd van een uitstekende montage van uw product. Wij hebben onze monteurs zelf aangenomen, ingewerkt en opgeleid. Ze hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring in onze sector en voldoen in alle opzichten aan de strenge eisen die overkoepelende organisaties en keurmerken aan de montage stellen.

4. 150 verschillende kleuren en structuren

 

U profiteert bij ons van een ongekend ruime keuze aan kleuren en structuren. Van mat, hoogglans, houtnerf of juist een metallic look en dat in 150 variaties in kleur. Wij laten uw wens ten aanzien van kleur, combinatie van kleuren en structuren op uw kozijnen graag in vervulling gaan.

5. Familiebedrijf; we bestaan al 25 jaar

 

Wij zijn een familiebedrijf in hart en nieren. Dat merkt u aan onze ervaring, onze betrokkenheid en onze focus op de lange termijn. Wij geven gedegen advies en richten ons op een langdurige relatie. In de afgelopen 25 jaar, maar ook in de toekomst staan wij voor u klaar!

6. Gegarandeerde levertijd

 

U weet vooraf exact wanneer u uw nieuwe product in huis heeft. Wij geven namelijk bij aankoop van uw product een gegarandeerde levertijd af. Wij zeggen wat wij doen en wij doen wat wij zeggen. U kunt dus zonder problemen het afgesproken moment afstemmen op andere zaken die u nog moet regelen of aanschaffen.

7. Lange garantie op producten en montage

 

U profiteert van een garantietermijn tot maar liefst 15 jaar op uw product, de kleur/structuur en de montage ervan. U geniet dus een lange periode zorgeloos van uw product. In geval van calamiteiten valt u simpelweg terug op onze garantievoorwaarden en onze eigen service afdeling.

8. Kwaliteitsgarantie vanuit diverse certificeringen en keurmerken

 

U hoeft zich geen zorgen te maken over met wie u zaken doet, de kwaliteit van onze producten en de montage hiervan. Onafhankelijke certificerende organisaties beoordelen ons bedrijf namelijk met regelmaat op talloze onderdelen.

Kom eens langs voor een advies op maat in onze showroom

 

Hebben we u overtuigd met deze 8 zekerheden van Ster Kozijn? Kom dan eens langs in onze showroom in Oldenzaal en laat u informeren over mooie aluminium of kunststof kozijnen, een chique schuifpui of een dakkapel die lucht en ruimte geeft. Ook voor zonwering bent u bij ons aan het juiste adres. Tot ziens in Oldenzaal!

Blijf op de hoogte

Meer nieuws