bread-new
Wie is Ster Kozijn?
IMG_6181-2-orp2qeazlszzmd3dx0zjcptjc9oelibzg8o1755o74 28 jun 2020

Wie is Ster Kozijn?

De voordelen van kunststof kozijnen zijn inmiddels helder. Dat de kwaliteit top is bij Ster Kozijn en dat het team een schat aan ervaring heeft, weten we ook. Maar wat maakt Ster Kozijn een prettige partij om mee in zee te gaan?

 

De slogan van Ster Kozijn wordt iedere dag waargemaakt en dat is de basis van de prettige samenwerking met klanten: ‘We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen’. Directeur Stef Muntel beseft dat het voor de klant vaak een behoorlijke stap is om houten kozijnen te verruilen voor duurzame en onderhoudsarme kozijnen. “Daarom nemen wij de klant mee aan de hand als zij de overstap naar kunststof kozijnen, ramen, deuren of een schuifpui willen maken. Zo bepreken we vooraf wat de kosten zijn van kunststof kozijnen, of er subsidie zit op kunststof kozijnen en wat nu eigenlijk het belang van ventilatie is bij isolerende kozijnen.

Ontspannen traject

 

Doordat Ster Kozijn vanuit de Select Windows fabriek produceert, is ontzettend veel mogelijk. “Maar we gaan geen dingen beloven die niet waar te maken zijn. We willen allemaal dat klanten tevreden zijn met onze kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Zo zitten we er ook in bij ons zusterbedrijf Zon Zonwering. Dat betekent kwaliteit leveren, betrouwbaar en eerlijk zijn en vooral: een ontspannen traject garanderen.”

Hechte band

 

Laat dat laatste maar aan het team van Ster Kozijn over. De werknemers voelen zich er als een vis in het water. Ze hebben zoveel kennis in huis dat ze een vrije job hebben waar initiatieven gestimuleerd worden. Dat zie je terug in de prettige werksfeer. Het is niet voor niets dat het team zo’n hechte band heeft. Van advies tot werkvoorbereiding, planning en montage; de medewerkers weten wat ze kunnen en hebben plezier in wat ze doen.

Prettig en veilig werken

 

Stef koestert dat en is zuinig op zijn medewerkers. Om ervoor te zorgen dat zijn monteurs veilig werken en niet te zwaar tillen, heeft hij recent een K700 hoogwerker aangeschaft. Dit maakt het werk minder belastend. “Als een voetballer goed in z’n vel zit, presteert hij ook beter,” schetst Stef. Hij is een goed werkgever en dat betaalt zich terug. “De jongens hebben geen 9.00 tot 17.00 mentaliteit. Monteurs nemen pas afscheid van een klant als de laatste schroef erin zit en de klant 100% tevreden is. Mocht er na afronding van een project nog iets zijn, dan stáán we er.”

Service en garantie staat hoog in het vaandel

 

Service en garantie staat hoog in het vaandel. Als bijvoorbeeld de folie van een kunststof kozijn onverhoopt verkleurt of loslaat binnen 15 jaar dan stellen we geen vragen. Ster Kozijn vervangt direct gratis de folie. Stef gaat zelfs nog een stap verder: ook de demontage en montage van het kozijn vallen onder de garantie. Dus geen addertjes onder het gras. We lossen issues gewoon op!

Wie zijn de mensen van Ster Kozijn?

  • Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen
  • Vakkundige mensen die weten wat ze kunnen
  • Alle medewerkers hebben plezier in het werk
  • Geen 9.00 tot 17.00 mentaliteit
  • Hecht team met onderling een goede sfeer
  • Staan voor een uitstekende service en ruime garantievoorwaarden

Maak kennis met Ster Kozijn

 

Overweegt u uw oude houten kozijnen te vervangen voor isolerende kozijnen, ramen, deuren of een schuifpui? Kom kennismaken met Ster Kozijn aan de Lübeckstraat in Oldenzaal. Stel vragen en laat u inspireren door de ruim opgestelde dakkapellen, vouwwanden, binnenzonwering, dakramen, garagedeuren, etc.

Blijf op de hoogte

Meer nieuws