bread-new
Welke deurknop, rozet, deurschild op voordeur?
  • Home Blog Welke deurknop, rozet, deurschild op voordeur?
Deurbeslag-kunststof-en-aluminium-kozijnen-o2fqhawz30dcfthvxpsx4df2qva4lqssplkpl2eoqo 20 jul 2018

Welke deurknop, rozet, deurschild op voordeur?

In vergelijking met een achterdeur ziet een voordeur er vaak rijk uitgevoerd uit. Met onder meer glas-in-lood raampjes, panelen, ornamenten en roosters. Of u nu in een boerderij woont, een rijtjeshuis of villa; u kiest de voordeur die bij de stijl van uw woning past.

 

Isolerende en inbraakwerende voordeur

 

Liefst van kunststof zodat u zeker weet dat de deur hermetisch sluit. Dus isoleert en inbraakveilig is. Vanzelfsprekende houden we inbrekers graag op een afstand, maar blaadjes die onder de deur door waaien vinden we ook geen pretje. Een voordeur schilderen is een vak apart, dat is bij een kunststof voordeur gelukkig verleden tijd.

Keuzes uit deurknoppen, rozetten en deurschilden

 

U kiest zelf stijl, kleur en het deurbeslag. Tot in detail stelt u bij Ster Kozijn zelf uw kunststof voordeur samen. Het deurbeslag is de finishing touch van uw voordeur. Welke deurknop of deurkruk vindt u mooi? En verbergt u de schroefgaten van het slot achter een rond of vierkant rozet? Of kiest u voor een sleutelplaatje?

Cilinderschild met kerntrekbeveiliging

 

Wat ook uw voorkeur heeft, al ons beslag is SKG*** en voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Maar het kan altijd veiliger. Zo kunt u kiezen voor een cilinderschild met kerntrekbeveiliging zodat inbrekers het cilinder niet uit uw slot kunnen trekken (kerntrekken). U heeft veel te kiezen bij een voordeur. In de showroom van Ster Kozijn laten we u graag alles vrijblijvend zien en we adviseren u maar al te graag.

Rolbandscharnieren op kuststof deuren

 

Groot voordeel is dat u een kunststof voordeur nooit hoeft te schilderen. Nadeel van een kunststof deur was voorheen dat u vastzat aan de minder fraaie scharnierkapjes. Hierdoor onderscheidde een houten deur zich van de kunststof variant. Dankzij de nieuwste innovaties hebben onze kunststof voordeuren allemaal slanke rolbandscharnieren en is het verschil met een traditionele houten deur niet langer zichtbaar. Wél voelbaar, want kunststof isoleert natuurlijk vele malen beter.

Wilt u graag meer infomatie over deurbeslag? Bezoek dan vrijblijvend onze showroom aan de Lübeckstraat 36 in Oldenzaal en laat u inspireren.

Blijf op de hoogte

Meer nieuws