bread-new
Weer verliefd op je huis met een hefschuifpui in Woudenberg
  • Home Blog Weer verliefd op je huis met een hefschuifpui in Woudenberg
Ster-Kozijn-Oldenzaal-Select-Windows-Energie-Kozijn-Schuifpui-vtwonen-Woudenberg-9-pxjr8ciohmiz9wh2y63f0a9d8v6mf31jnrhicfr0lc 13 nov 2022

Weer verliefd op je huis met een hefschuifpui in Woudenberg

Dagelijks verrassen onze monteurs woningeigenaren met bijvoorbeeld een ruimtebesparende schuifpui. In de uitzending van vtwonen weer verliefd op je huis was het ongeloof van dichtbij te zien bij een jong gezin in Woudenberg. Als Select Windows partner mochten wij de Energie Kozijn Schuifpui monteren.

Ondanks het feit dat we vaak zwarte kozijnen plaatsen, zijn mensen op zoek naar meer licht in de woning. Dat realiseren we door de achterpui te voorzien van een grote glaspartij, deze keer in de vorm van een brede hefschuifpui. Deze tweedelige schuifpui zorgt voor een verbinding tussen binnen en buiten en geeft door de enorme glaspartij een gevoel van licht en ruimte. Dat was goed te zien bij de woning van Bram en Marloes. Kijkers waren er getuige van hoe onze monteurs Rob, Rick en Adam de woonkamer van Bram en Marloes een metamorfose gaven met een kunststof hefschuifpui.

Tweedelige hefschuifpui

 

Bram en Marloes wonen sinds 5 jaar met 3 kinderen in een geschakelde woning, maar hebben door de hectiek in hun leven geen kans gehad om van de praktisch ingerichte woonkamer één gezellig geheel te maken. Een van de zaken waar ze graag afscheid van namen was hun bruine houten driedelige schuifpui met ruitbreuk. Deze ging in het midden (maar) voor een derde open, en dan ook nog precies waar de zithoek staat.

Energie Kozijn Schuifpui: het best isolerende kozijn

 

Omdat er op het terras aan het huis niet genoeg ruimte was voor openslaande deuren, is gekozen voor een ruimtebesparende tweedelige isolerende en inbraakwerende hefschuifpui die voor 50% opent. De schuifpui behoort tot de Energie Kozijn-serie van Select Windows. Het sterk-isolerende kunststof kozijn in combinatie met gelaagd triple isolatieglas heeft een U-waarde van 0,88 W/m2K. Dit betekent dat er ’s winters amper warmte verloren gaat en er in de zomer geen hitte binnenkomt. Omdat er geen achterom is, is de schuifpui uitgevoerd met een komgreep zodat er alleen van binnenuit toegang is tot de tuin. Wel zo veilig!

Isolerende, inbraakwerende en onderhoudsarme schuifpui

 

De hefschuifpui is zowel van binnenuit als van buitenaf een prachtig gezicht. Zelfs met een ingezoomde camera is niet te zien dat de schuifpui niet van hout is. Dit komt behalve door de Hollandse Hoek die we kennen van houten kozijnen, ook door de zijdeglans Ligna-houtnerfstructuur. Aan de binnenzijde wit en aan de buitenkant zwart passend bij het interieur én de stijl van de woning. Bram en Marloes hoeven hun schuifpui dus nooit meer te verven.

Meer informatie over schuifpuien

 

Ben je benieuwd naar onze isolerende, onderhoudsarme en inbraakwerende schuifpuien? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek vrijblijvend de showroom aan de Lübeckstraat 36 in Oldenzaal.

Blijf op de hoogte

Meer nieuws