bread-new
Vindt u keuzes maken ook zo lastig?
  • Home Blog Vindt u keuzes maken ook zo lastig?
keuzes-rondom-huis-bios-ogznw0aa9iu3wskabtv3edwz75y1b48aojw4qmgu68 14 nov 2019

Vindt u keuzes maken ook zo lastig?

U wil wel meer ruimte en licht in uw woning, maar u weet niet hoe. Is een schuifpui verstandig of openslaande tuindeuren. Uit hoeveel delen moet die schuifpui eigenlijk bestaan dan? En hóe is die verdeling dan? Zijn schuifpuien trouwens inbraakgevoelig? Hoe zit het met de isolatie? Moet ik voor kunststof kozijnen kiezen, houten kozijnen of toch aluminium?

 

Er zijn heel wat mogelijkheden op het gebied van prettig wonen. Zijn openslaande tuindeuren voldoende om de woning optisch te vergroten of kiest u toch liever voor een veranda aan de woning? Hoe kunt u rendement halen uit uw rommelzolder? Een dakraam voor meer licht of een dakkapel zodat u ook direct meer ruimte heeft. Heeft u eigenlijk een vergunning nodig voor een dakkapel? Wat is trouwens wijsheid: kunststof kozijnen of houten kozijnen in een dakkapel. Een draaikiepraam erin of een vast raam? Als u voor een draaikiepraam kiest, draait deze dan naar binnen of naar buiten?

Vraag nog dit jaar een offerte aan bij Ster Kozijn en ontvang voor het hele gezin een bioscoopbon.

 

* Actie is alleen geldig bij offerteaanvraag in onze showroom in 2019.

 

Onderhoudsarm

 

Kunststof kozijnen zijn onderhousdarm, maar wat betekent dit precies? Is schoonmaken met een vochtige doek voldoende of moet u kunststof kozijnen schilderen? U kiest uit 150 kleuren en structuren, maar past een van die kleuren wel bij de stijl van uw woning? Zeg eens eerlijk: zijn kunststof kozijnen met de LIGNA structuur écht niet te onderscheiden van houten kozijnen?

Subsidie op kunststof kozijnen

 

Kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien schijnen zeer goed te isoleren. Hierdoor bent u minder geld kwijt aan uw energierekening. Krijgt u eigenlijk subsidie op kunststof kozijnen? Vallen kunststof kozijnen onder de Energiebespaarlening. Kunt u met de maandelijkse besparing op uw energierekening de rente van de lening aflossen?

Vraagt isolatie ook niet om extra ventilatie? Dan hebben we nog het isolatieglas: is HR++ glas goed genoeg of is triple glas de nieuwe norm? Wat levert triple glas überhaupt aan extra isolatie op? Kortom: wat is de zin en onzin van triple glas?

Behapbare keuzes

 

Stop met avonden oriënteren, overleggen en twijfelen. Zonde van uw tijd; de avonden zijn toch al zo kort. Wij kijken al járen naar de soort woning, de woonsituatie, de woonwensen en de ligging van het huis om een gedegen voorstel te doen. Kom vrijblijvend langs in onze showroom aan de Lübeckstraat in Oldenzaal en spreek uw wensen uit. Wij vertellen de voors- en tegens en maken de keuzes voor u behapbaar. Open en eerlijk. Wij geven u uw avonden en nachtrust terug. Zo krijgt u de tijd en de ruimte om met het hele gezin bijvoorbeeld weer eens een bioskoopje te pikken.

Blijf op de hoogte

Meer nieuws