bread-new
Sterk staaltje teamwork!
210518_Ster-Kozijn_25-Jaar_00992_LR-p7sgh110ct8le3zk3g32u3yqgcha9wg70ej36lxcjk 14 jun 2021

Sterk staaltje teamwork!

Het succes van Ster Kozijn is vooral te danken aan een ijzersterk team. Alles haakt in elkaar en iedereen is nodig voor een goed eindresultaat. Een sterk staaltje teamwork dus…

Wat namelijk begint met een oriënterend telefoontje van de klant, resulteert dankzij vakmensen, de topkwaliteit van de producten en de unieke werkwijze in prachtige onderhoudsarme woningen met kozijnen, zonwering of een dakkapel gebaseerd op de wensen van de klant.

Een geïnteresseerde klant neemt contact op en vraagt om informatie. Pascal of Rob staat de klant professioneel te woord en plant op korte termijn een van de verkoopadviseurs Stef, Rutger of Jos in die op locatie een kijkje komt nemen. Zij bekijken de woonsituatie en vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Geen addertjes

 

Daarna volgt vaak een tweede afspraak. Meestal in de showroom aan de Lübeckstraat. Daar geeft Tom, Rutger of Jos een beeld van hetgeen de klant wenst. Keurig uitgestald. Als de klant overtuigd is, meet Stef of Marnix de exacte maten nog eens op bij de klant thuis om tot een passende prijs te komen. Stef, Rutger of Jos zet goed, duidelijk en eerlijk op papier wat de aanschaf is en wat dit precies kost. Technisch specialist Patrick kijkt nog even mee. Uitgebreide uitleg staat hoog in het vaandel. Ster Kozijn doet niet aan addertjes onder het gras.

Voorbereiden en monteren

 

Werkvoorbereiders Pascal en Rob plaatsen de bestelling en zorgen dat alle kozijnen, ramen, deuren of schuifpuien op tijd binnenkomen. Michiel en Teun bereiden de klus voor in de werkplaats zodat de monteurs (André, Rutger, Marco, Ricardo, Bas, Robert, Robbin, Rob, Kenneth, Piotr en Adam) goed beslagen ten ijs de klant bezoeken. Marnix begeleidt als bedrijfsleider ieder project om het tot een goed resultaat te leiden.

210518_Ster-Kozijn_25-Jaar_01160_LR

Sterke schakels zorgen voor sterk teamwork

 

De klus is bij Ster Kozijn pas klaar als de laatste schroef erin zit. Doordat het team een geoliede machine is en eventuele onvolkomenheden snel opgelost worden, doorbreken ze de cirkel niet en zijn ze één geheel met alleen maar sterke schakels. Doordat deze toppers intern opgeleid worden, hebben ze allemaal dezelfde instelling. Dat maakt het team hecht. De meeste mensen werken dan ook al sinds jaar en dag bij Ster Kozijn.

Tevreden klant is beste reclame

 

Omdat Ster Kozijn zo goed is als de laatste klus, houden ze goed vinger aan de pols. Pascal heeft achteraf altijd telefonisch contact met de klant. Eventuele onvolkomenheden stelt technisch specialist Patrick samen met helpende hand Jimmy snel bij. De tevreden klant is per
slot van rekening de beste reclame en zorgt voor nieuwe klanten.

Wil je ook in dit Sterrenteam werken?

 

Bij Ster Kozijn is er altijd plek voor goede mensen. Check de vacatures op onze website of bel ons als je interesse hebt in een plek in dit Sterrenteam!

Dit artikel over een sterk staaltje teamwork verscheen ook in de Ster Kozijn Jubileumkrant.

Blijf op de hoogte

Meer nieuws