bread-new
Stap over op kunststof kozijnen
 • Home Blog Stap over op kunststof kozijnen
Auto-pilot-kozijnen-kopen-ol0ak65fa8ae4v9ofdd2m0il438ny7omz7zsk12if4 11 feb 2020

Stap over op kunststof kozijnen

Stel: u rijdt van Oldenzaal naar Maastricht. U zit achter het stuur, maar verder leidt de navigatie u de weg. Dát is exact het gevoel dat u ook heeft als u kunststof kozijnen koopt bij Ster Kozijn. Onze adviseurs leiden u van a tot z de goede keuzes door. Dus stap in, relax en laat u vervoeren!

 

In een vorig blog, las u dat er veel keuzes te maken zijn als u eenmaal besloten heeft om over te stappen op isolerende, inbraakwerende en onderhoudsarme kozijnen. Maar dat mag u niet tegenhouden om de reis naar een beter woongenot (en een lagere energierekening) te starten. De voordelen zijn voor u té groot.

Kozijnen op maat

 

Daarom nemen we u graag aan de hand. Wij stellen de juiste vragen. U hoeft ze enkel te beantwoorden. We komen dan vanzelf op de voor ú beste keuze. We maken een offerte op maat die volledig afgestemd is op uw persoonlijke wensen en situatie. Deze offerte ontvangt u natuurlijk niet over de mail: we geven u graag begrijpelijke toelichting tijdens een gesprek. We houden (net zo min als u) van adders onder het gras. En zoals u wellicht weet: ‘We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen’.

Subsidies op kunststof kozijnen

 

We gaan verder dan de kleur, structuur en stijl van kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. We nemen natuurlijk het isolatieglas mee en vertellen u graag over eventuele vergunningen of subsidies waar u recht op heeft.

Verzoek rondom kunststof kozijnen

 

We arriveren wat ons betreft pas op de eindbestemming als de laatste schroef erin zit. Pas als u helemaal tevreden bent, laten we u met rust. Tot die tijd staat u bij ons op nummer 1! Mocht u na een poos (al is het na 10 jaar) een vraag of verzoek hebben rondom uw schuifpui of openslaande deuren, dan staan we zo weer voor de deur. Gaat u mee op avontuur?

Voor de volledigheid zetten we de 5 belangrijkste voordelen van kunststof kozijnen voor u op een rijtje:

  • Kunststof kozijnen zijn sterk isolerend (een lagere energierekening)
  • Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm (nooit meer schilderen)
  • U kiest uit 150 kleuren en structuren (altijd passend bij de stijl van uw woning)
  • VKG gecertificeerd (kwaliteit, zekerheid en ruime service- en garantievoorwaarden)
  • Kunststof kozijnen lijken exact op houten kozijnen (nostalgisch én inbraakwerend)

Bezoek de showroom

 

We maken graag tijd voor u. Bel of mail ons even voor een afspraak dan weten we zeker dat we u de tijd en aandacht kunnen geven die u verdient. Kijkt u liever zelf rond in de 350m2 grote showroom om te ontdekken wat er zoal verkrijgbaar is op het gebied van kunststof kozijnen, aluminium kozijnen, buitenzonwering, binnenzonwering of dakkapellen? U bent van harte welkom aan de Lübeckstraat in Oldenzaal.

Blijf op de hoogte

Meer nieuws