bread-new
Haal de showroom van Ster Kozijn gratis in huis
  • Home Blog Haal de showroom van Ster Kozijn gratis in huis
Ster-Kozijn-thuisbekijken-oq2yumovfucdo5tsdtwpddbfxo2qu9pu9efpbcqfuo 26 mei 2020

Haal de showroom van Ster Kozijn gratis in huis

De wereld is veranderd. Ster Kozijn verandert mee en blijft ook nu met haar klanten meedenken. De meeste mensen bezoeken de RIVM-verantwoorde showroom om te kijken naar de mogelijkheden van kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien, dakkapellen en wat al niet meer. Maar er is ook een groep die zich daar niet prettig bij voelt. Ster Kozijn gunt íedereen een prettig woongenot en denkt mee.

 

“Als mensen niet naar de showroom willen of durven te komen, brengen we de showroom naar de mensen thuis,” vertelt eigenaar van Ster Kozijn, Stef Muntel. Via een 3D scan op de site van Sterkozijn ‘wandelt’ u vanuit uw luie stoel door de showroom. Komt u iets tegen waar u meer van wilt weten, bijvoorbeeld zonwering of dakramen dan klikt u op de bijbehorende button. Zoom in, deel of link door naar het assortiment en bekijk de eigenschappen van het betreffende product. “De showroom in uw handpalm dus,” versimpelt Stef het concept sterkozijn.thuisbekijken.nl

Uitstraling kunststof kozijnen

 

Foto’s doen wonderen, maar met een 3D scan komt de ruimte écht tot leven. U wandelt via de schuifsystemen, naar de Living profielen en loopt door om de mogelijkheden te bekijken van Keralit gevelbekleding. De fysieke showroom heeft dus als het ware een digitale dubbelganger. “Een uitstekend alternatief om u te oriënteren op de mogelijkheden, zonder dat u de deur uit hoeft,” vindt Stef. “En vraagt u zich af of rolluiken of screens in úw geval slimmer zijn of wat de voordelen van een schuifpui zijn? Dan kunt u dat rustig op uw device nalezen. U belt voor aanvullende informatie of bezoekt alsnog de showroom.”

Thuisbekijken of de showroom bezoeken

 

“Onze showroom is al die tijd opengebleven. Dat kan ook prima. Er is ruimte genoeg om anderhalve meter afstand te houden en vanzelfsprekend hebben we maatregelen getroffen zoals handgel en dergelijke.” Oriënteer u zoals u dat prettig vindt. De een wil producten vooraf Thuis bekijken, de ander bezoekt liever onze RIVM-verantwoorde showroom aan de Lübeckstraat in Oldenzaal. U kunt een afspraak maken zodat u het rijk alleen heeft, maar dat hoeft niet. Er is ruimte genoeg. U bent in elk geval meer dan welkom!

Blijf op de hoogte

Meer nieuws