bread-new
De zekerheid die u koopt met kunststof kozijnen
  • Home Blog De zekerheid die u koopt met kunststof kozijnen
Service-op-kozijnen-oif0lrbd7lwjgjiz61ymts21lyz8lu0ab195tak340 19 dec 2019

De zekerheid die u koopt met kunststof kozijnen

Het is heel menselijk dat u zekerheid wilt bij een aanschaf. Zeker als de aankoop duurder is dan een pakje boter. Zelfs dán wilt u dat u met een goed product thuiskomt. U betaalt per slot van rekening niet graag voor niets. Logisch.

 

Investeren in kunststof kozijnen

 

Het geld voor de aanschaf van bijvoorbeeld kunststof kozijnen trekken de meeste mensen niet zomaar uit de achterzak. Dit vraagt om een investering. Weliswaar een die u dankzij de sterke isolatiewaarde snel terugverdient (op uw energierekening), maar toch. U wilt een goede betrouwbare partij waar u van op aan kunt. De meeste bedrijven zullen in de oriënterende en adviserende fase beweren dat zij de beste zijn en een topservice verlenen, maar dat wéét u niet. Daar komt u pas achteraf achter. Beetje jammer als u ná de aanschaf van uw kunststof voordeur ontdekt dat er niemand thuis geeft bij een servicevraag. Had u dat vooraf maar geweten…

Vragen over kunststof schuifpui

 

Hoe komt u er aan de voorkant achter of u met het juiste bedrijf in zee gaat? Google eens wat en informeer vooral bij oude klanten. Klanten die 20 jaar geleden al met dat bedrijf zaken deden. Hoe ervaren zij de service over de afgelopen jaren? Zíj kunnen het weten. Draait het team het hoofd weg als er na 15 jaar vragen komen over een kunststof schuifpui? Of staan ze binnen de kortste keren voor de deur om aan te horen wat er scheelt en spuiten ze direct de scharnieren van de draaikiepramen met een beetje WD40 in?

Verwachtingspatroon overtreffen

 

Ster Kozijn is koninklijk in het verlenen van service. De onzekerheid bij klanten aan de voorkant buigen zij om naar 100% vertrouwen. Ze overtreffen het verwachtingspatroon. Maar ook nu: dat zéggen ze wel, maar u wéét het niet zeker. U moet het zelf meemaken. Dat betekent dat u het vertrouwen in handen moet leggen van Ster Kozijn. Het feit dat dit bedrijf al 25 jaar bestaat, zegt natuurlijk al wel iets. Maar liefst 10.000 klanten gingen u voor.

Zekerheid met het VKG keurmerk

 

Wat nu als het toch mis gaat? U bent ongetwijfeld door schade en schande wijs geworden. Een stukje zekerheid vooraf is bij Ster Kozijn in elk geval het VKG keurmerk waar u op terug kunt vallen. Wat veel vertrouwen geeft en waar klanten voor terugkomen bij Ster Kozijn is omdat ze niet alleen ‘zeggen wat ze doen, maar ook doen wat ze zeggen’. En zelfs nog meer dan dat!

Bezoek de showroom

 

Maak kennis, drink koffie, wandel op het gemak door de showroom aan de Lübeckstraat in Oldenzaal. We luisteren hoe uw woonsituatie is en komen desnoods vrijblijvend bij u thuis kijken. De keuze is uiteindelijk aan u. Tot snel.

Blijf op de hoogte

Meer nieuws