bread-new
Kunststof kozijnen en binnenzonwering te Hengelo

Kunststof kozijnen en binnenzonwering te Hengelo

Dit gezin was op zoek naar oplossingen om het woongenot te vergroten. Hoe kun je je woning groter laten ogen? Hoe krijg je meer zonlicht binnen en hoe betrek je je woning bij de tuin?

Schuifpui van kunststof met hor

 

Om te beginnen adviseerde Ster Kozijn een vierdelige kunststof schuifpui. Deze zorgt ervoor dat de overgang van huis naar tuin letterlijk drempelloos is. De schuifpui is voorzien van een exact passende hor zodat ongedierte buiten blijft.

 

Raam en deur met onderdorpel

 

De nieuwe achterdeur heeft een prachtig zijlicht gekregen. Om eenheid te creëren heeft het raam een onderdorpel gekregen die exact matcht bij de onderdorpel van de achterdeur.

 

KeJe raamdecoratie

 

Boven zijn drie ramen van kunststof geplaatst. Één vast raam met ventilatierooster en twee draaikiepramen die standaard vier ventilatiestanden hebben in de kiepstand. Allemaal voorzien van KeJe raamdecoratie.

 

Kunststof kozijnen en binnenzonwering te Hengelo

 

Omdat deze bewoners uit Hengelo zó tevreden waren over de kwaliteit van de producten, de dienstverlening en de klantgerichtheid van Ster Kozijn hebben ook de buren hun hele woning voorzien van kunststof kozijnen, ramen, deuren en een schuifpui.