Aluminium vliesgevels

Aluminium vliesgevels

Creëer een eyecatcher met een aluminium vliesgevel

Een vliesgevel, ook wel glasgevel of gordijngevel genaamd, hebben vooral een esthetische functie. Het is een niet dragende gevel of afscheiding tussen exterieur en interieur van een gebouw.

Stijlvolle entree

Doordat de vliesgevel niet-dragend is, kan het worden opgebouwd uit lichte materialen zoals glas of aluminium. Ze worden als een soort schil om het pand geplaatst. Vaak laten onze klanten een vliesgevel van aluminium zetten om een stijlvolle entree te creëren. Een vliesgevel is bijvoorbeeld een eyecatcher bij panden met meerdere verdiepingen.

Veel vraag naar aluminium vliesgevels

Ster Kozijn is volledig thuis in de aluminium vliesgevels. Door de creativiteit van architecten neemt de vraag ernaar flink toe. Dat geldt behalve voor onze vliesgevels ook voor onze aluminium kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien die we in eigen beheer (op maat) producten en monteren.

Voordelen van vliesgevels

  • vliesgevels zijn ware eyecatchers;
  • in tal van vormen toe te passen;
  • gebruik van glas en aluminium zorgt voor meer natuurlijk licht;
  • luminium vliesgevels isoleren erg goed.

Meer informatie over aluminium vliesgevels?

Wenst u meer informatie over onze aluminium vliesgevels? Kijk dan verder op deze site of laat u vrijblijvend inspireren en adviseren in de showroom van Ster Kozijn aan de Lübeckstraat in Oldenzaal.