breadcrum
Tuimelraam

Tuimelraam

Goede lichtinval

Dit tuimelraam met centrale as is ideaal voor lichtinval en ventilatie. Het raam is eenvoudig te bedienen met een centrale gemakkelijk bereikbare greep op de onderste regel van het raam. U ontvangt 15 jaar garantie op de ROTO dakramen!

Designo Serie R4 van ROTO is verkrijgbaar in kunststof voor een minimum aan onderhoud. Het tuimelraam is voorzien van een ventilatierooster. Naast de ventilatiestanden kan het raam worden vergrendeld in een praktische schoonmaakstand. De beglazing van de Serie R4 is standaard thermische kwaliteits beglazing, HR++, aan de buitenzijde gehard met een grotere warmte isolatie.

De gootstukken zijn leverbaar voor verschillende typen dakbedekking en in verschillende materialen. Standaard worden gootstukken voor een pannendak meegeleverd. De toelaatbare dakhelling voor dit tuimelraam is 15° tot en met 85°. Tevens zijn er ook koppelgootstukken leverbaar waarmee u meerdere dakramen kunt koppelen. Veel combinaties en uitvoeringen zijn mogelijk, zo ook bijvoorbeeld elektrische dakramen. Aarzel niet en vraag het ons!

De dakramen kunt u voorzien van de volgende accessoires:

  • Rolgordijn
  • Rolluiken (handbediend/elektrisch)
  • Insecten rolhor
  • Binnenafwerking
  • Screens

Meer informatie over het tuimelraam

Wilt u meer te weten komen over ons tuimelraam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom aan de Lübeckstraat 36 in Oldenzaal. Wij praten u graag bij over alle voordelen en prijzen van onze verschillende type dakramen.