breadcrum
Toptuimelraam

Toptuimelraam

Een onbelemmerd uitzicht

Het toptuimelraam is uniek en tuimelt boven de middenas en biedt zodoende een onbelemmerd uitzicht. De toegang tot het raam is vrij, zelfs grote mensen stoten hun hoofd niet meer! U ontvangt 15 jaar garantie op uw ROTO dakraam!

De Designo Serie R7 in kunststof uitvoering is altijd voorzien van een ventilatierooster. De bediening is eenvoudig met een gemakkelijk bereikbare greep op de onderste regel. Het dakraam heeft 2 ventilatiestanden waarin het venster vergrendeld kan worden en een automatische vergrendeling in de schoonmaakstand.

De dubbele beglazing is standaard waarbij de serie R7 aan de buitenzijde voorzien van gehard glas met een grote warmte-isolatie. De beglazing van de R7-serie is op aanvraag ook verkrijgbaar in andere soorten beglazing zoals bijvoorbeeld: veiligheidsglas, getint glas, zonneglas, enzovoort.

De gootstukken zijn leverbaar voor verschillende typen dakbedekking en in verschillende materialen. Standaard worden gootstukken voor een pannendak meegeleverd. De toelaatbare dakhelling voor de Serie R7 is 20° tot en met 65°. Tevens zijn er koppelgootstukken leverbaar waarmee u meerdere dakramen kunt koppelen. Vele combinaties zijn mogelijk, aarzel niet en vraag ons naar de mogelijkheden!

De dakramen kunt u voorzien van de volgende accessoires:

  • Rolgordijn
  • Rolluiken (handbediend/elektrisch)
  • Insecten rolhor
  • Binnen afwerking
  • Screens

Meer informatie over het toptuimelraam

Wilt u meer te weten komen over ons toptuimelraam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom aan de Lübeckstraat 36 in Oldenzaal. Wij praten u graag bij over alle voordelen en prijzen van onze verschillende type dakramen.