Toptuimelraam

Toptuimelraam

Tuimelraam is uniek en tuimelt boven de middenas en biedt zodoende een onbelemmerd uitzicht. De toegang tot het raam is vrij, zelfs grote mensen stoten hun hoofd niet meer! U ontvangt 15 jaar garantie op uw ROTO dakraam!

De Designo Serie R7 is verkrijgbaar in de uitvoeringen hout, voor een aangename tijdloze uitstraling, kunststof voor een minimum aan onderhoud en nu ook in wit gelakt hout voor een eigentijdse uitstraling. Alle uitvoeringen zijn voorzien van een ventilatierooster. De bediening is eenvoudig met een gemakkelijk bereikbare greep op de onderste regel. Het dakraam heeft 2 ventilatiestanden waarin het venster vergrendeld kan worden en een automatische vergrendeling in de schoonmaakstand.

De dubbele beglazing is standaard bij de serie R7 aan de buitenzijde voorzien van gehard glas met een grote warmte-isolatie. De beglazing van de R7-serie is op aanvraag ook verkrijgbaar in andere soorten beglazing. Raadpleeg ons voor bijvoorbeeld; veiligheidsglas, getint glas, zonneglas, enzovoort.

De gootstukken zijn leverbaar voor verschillende typen dakbedekking en in verschillende materialen. Standaard worden gootstukken voor een pannendak meegeleverd. De toelaatbare dakhelling voor de Serie R7 is 20 tot en met 65°. Tevens zijn er koppelgootstukken leverbaar waarmee u meerdere dakramen kunt combineren. Alle combinaties zijn mogelijk, aarzel niet en vraag ons naar uw mogelijkheden!

De dakramen kunt u voorzien van de volgende accessoires:

  • Rolgordijn
  • Rolluiken
  • Insecten rolhor
  • Binnenafwerking
  • Screens
  • Rolluik (optioneel elektrisch bedienbaar)