breadcrum
Uitzetraam

Uitzetraam

maximaal comfort

Dit uitzetraam biedt u maximaal comfort. Het uitzetsysteem zorgt voor vrije toegang tot het raam. Bij het uitzetten draait de vleugel van de serie R8 volledig naar buiten en biedt u een optimaal panoramisch uitzicht. U ontvangt 15 jaar garantie op uw ROTO dakraam!

De Designo R8 serie is verkrijgbaar in een kunststof uitvoering voor een minimum aan onderhoud. Dit dakraam heeft twee vergrendelbare ventilatie standen en een automatische vergrendeling in de schoonmaakstand. Het Uitzetraam is gemakkelijk te bedienen door een centrale handgreep op de onderste regel.

De beglazing van de R8 serie bestaat standaard uit thermische beglazing. Het dubbele geharde glas heeft een grote warmte isolatie. Op aanvraag is de beglazing van de R8 serie ook verkrijgbaar in andere soorten beglazing bijvoorbeeld: veiligheidsglas, gehard glas, getint glas, geluidswerend glas, zonneglas, enzovoort.

De gootstukken zijn leverbaar voor verschillende typen dakbedekking en in verschillende materialen. Standaard worden gootstukken voor een pannendak meegeleverd. De toelaatbare dakhelling voor de R8 serie is 20° tot en met 65°. Tevens zijn er ook koppelgootstukken leverbaar waarmee u meerdere dakramen kunt koppelen. Vele combinaties zijn mogelijk, vraag ons gerust om meer informatie!

De dakramen kunt u voorzien van de volgende accessoires:

  • Rolgordijn
  • Rolluiken (handbediend/elektrisch)
  • Insecten rolhor
  • Binnenafwerking
  • Screens

Meer informatie over het uitzetraam

Wilt u meer te weten komen over ons uitzetraam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom aan de Lübeckstraat 36 in Oldenzaal. Wij praten u graag bij over alle voordelen en prijzen van onze verschillende type dakramen.