Uitzetraam

Uitzetraam

Dit uitzetraam biedt u maximaal comfort. Het uitzetsysteem zorgt voor vrije toegang tot het raam. Bij het uitzetten draait de vleugel van de serie R8 volledig naar buiten biedt u een optimaal panoramisch uitzicht. U ontvangt 15 jaar garantie op uw ROTO dakraam!

De Designo R8 serie is verkrijgbaar in de uitvoeringen hout, blank en wit gelakt voor een aangename tijdloze uitstraling, en kunststof voor een minimum aan onderhoud. Dit dakraam heeft twee vergrendelbare ventilatie standen en een automatische vergrendeling in de schoonmaakstand. Het Uitzet-tuimelraam is gemakkelijk te bedienen door een centrale handgreep op de onderste regel.

De beglazing van de R8 bestaat standaard thermische beglazing. Het dubbele geharde glas heeft een grote warmte isolatie. Op aanvraag is de beglazing van de R8-serie ook verkrijgbaar in andere soorten beglazing. Raadpleeg ons voor bijvoorbeeld; veiligheidsglas, gehard glas, getint glas, geluidswerend glas, zonneglas, enzovoort.

De gootstukken zijn leverbaar voor verschillende typen dakbedekking en in verschillende materialen. Standaard worden gootstukken voor een pannendak meegeleverd. De toelaatbare dakhelling voor de Serie R8 is 20 tot en met 65°. Tevens zijn er ook koppelgootstukken leverbaar waarmee u meerdere dakramen kunt combineren. Alle combinaties zijn mogelijk, vraag ons gerust om meer informatie!

De dakramen kunt u voorzien van de volgende accessoires:

  • Rolgordijn
  • Rolluiken
  • Insecten rolhor
  • Binnenafwerking
  • Screens
  • Rolluik (optioneel elektrisch bedienbaar)