Berry kanteldeuren

Berry kanteldeuren

Alles spreekt voor het origineel: kwaliteit en veiligheid, uiterlijk en comfort en de geperfectioneerde techniek. In elke Berry-kanteldeur van Hörmann zit de ervaring van meer dan 50 jaar knowhow in het maken van garagedeuren.

Door de grote verscheidenheid van motieven vindt u beslist de garagedeur die het beste past bij uw huis. De stalen motieven zijn standaard verkrijgbaar in zeer voordelig verkeerswit, in 7 voordelige voorkeurkleuren en in ongeveer 200 RAL-kleuren (met uitzondering van pareleffect-, fluorescerende en metallic-kleuren). Massief houten deuren zijn verkrijgbaar in Noors grenen en Hemlock.

Bij vrijwel ieder garagedeurmotief is bij Hörmann een passende zijdeur verkrijgbaar. Zo vormen garagedeur en deur een harmonische eenheid. Berry-kanteldeuren zijn getest en gecertificeerd volgens de strenge veiligheidseisen van de Europese normeden tot wel 14 cm meer doorrijbreedte dan kanteldeuren. Bovendien zijn ze dankzij duurzaam elastische en weerbestendige afdichtingen aan alle vier zijden optimaal afgedicht. Garage sectionaaldeuren zijn getest en gecertificeerd volgens de strenge veiligheidseisen van de Europese norm.

Download hier de brochure over Berry kanteldeuren: