bread-new
Prijzen kunststof kozijnen
Prijzen-kunststof-kozijnen-Ster-Kozijn-Oldenzaal-o2fqgiptdzaqrimuidm41kj8xb546toulq056rkhxc 17 apr 2018

Prijzen kunststof kozijnen

Transparantie is onze basis

 

Ster Kozijn produceert haar kunststof kozijnen op basis van Schüco profielen. Omdat geen enkele woning hetzelfde is, zijn wij van mening dat je niet even online kan uitrekenen wat de kosten van kunststof kozijnen zijn. Het leveren en aanbrengen van kunststof kozijnen is en blijft maatwerk. Uiteraard willen wij u ook graag de mogelijkheden en verschillen tonen van de details zodat u op basis van de juiste informatie uw beslissing maakt.

Prijzen kunststof kozijnen

 

Kunststof kozijn van Ster Kozijn worden vervadigd met Schüco profielen. Wij verwerken de profielen in onze eigen moderne fabriek in Nederland tot het eindproduct. Dankzij de bijna volledige automatisering van het productieproces en slim inkopen, zijn we in staat de kosten laag te houden. Ook het aanbrengen van de folie gebeurt in eigen moderne Nederlandse fabriek. Het resultaat: kunststof kozijnen met zeer aantrekkelijke prijzen!

Berekenen prijzen kunststof kozijnen

 

Elk kozijn is anders en heeft eigen maten en afwerking. Daarom kunnen wij geen standaard prijzen voor kunststof kozijnen geven. Ook voor u is alles maatwerk! Vraag daarom voor uw kunststof kozijnen naar een prijsindicatie of bel voor een vrijblijvende inmeet afspraak.

Meer weten over de prijzen van kunststof kozijnen?

 

Wenst u meer informatie over de prijzen van kunststof kozijnen voor deuren, ramen of schuifpuien? Bezoek dan onze showroom of neem contact met ons op!

Blijf op de hoogte

Meer nieuws