bread-new
Laat buiten binnenkomen
Lente-tuin-krokus-one6g7xyfmm8e046ldyz4bd4pa14a5xcqx18tlij7k 31 mrt 2020

Laat buiten binnenkomen

Thuisblijven, betekent thuis werken en thuis leren. Het is even aanpassen. Vooral bij gezinnen is het nu druk in huis. Overal zijn inmiddels provisorische leer- en werkplekken gecreëerd. Privé en werk/leren lopen door elkaar waardoor dagen steeds meer op elkaar lijken. Maar het begint te wennen….

 

Laat buiten binnenkomen

 

We zijn na twee weken allemaal op zoek naar extra ruimte, naar lucht. De situatie waar we met z’n allen momenteel inzitten, vraagt om creativiteit. Ook bij Ster Kozijn doen we wat we kunnen om u te helpen om u een prettige (woon)situatie te bieden. Als u niet naar buiten kunt, laat buiten dan binnenkomen.

Verleng uw woning

 

U kunt uw draaikiepraam natuurlijk standaard openzetten om verse buitenlucht naar binnen te halen. Een goed idee, want zeker nú is deze ventilatie heel belangrijk. Maar het kan nóg beter. Met openslaande tuindeuren haalt u buiten echt naar binnen. U verlengt als het ware uw woning. Dát is lekker, die extra ruimte. Zéker nu!

Tuindeuren wagenwijd openzetten

 

Is het buiten nog te fris dan zet u de openslaande deuren op een haakje. In de loop van de maand lopen de temperaturen op en zet u de tuindeuren wagenwijd open. Haal de lente naar binnen! Terwijl de tijd voor uw gevoel stilstaat, voelt u de frisse aprillucht, hoort u de vogels vrolijk fluiten en ruikt u de bloemen in de tuin die in bloei staan. De wereld staat er opeens heel anders voor. Heerlijk!

Dankzij openslaande deuren zit u vaker in de tuin

 

Thuisblijven is niet hetzelfde als binnenblijven. Uw tuin hoort bij uw woning. Dankzij openslaande deuren verbindt u de woning met uw tuin. Normaal gesproken, zitten blaadjes opeens aan een boom. Dankzij de verbinding tussen woning en tuin bent u vaker in de tuin te vinden en ziet u het ook echt gebeuren. Bloemen schieten uit de grond en blaadjes ontvouwen zich langzaam aan de bomen. Dit jaar gaat u dat heel bewust meemaken. Let maar op.

Onderhoudsarme tuindeuren die sterk op hout lijken

 

Wilt u deze zomer ook genieten van onderhoudsarme tuindeuren? Neem dan contact met ons op dan nodigen we uit in onze showroom in Oldenzaal. We laten u vrijblijvend wat voorbeelden zien van kunststof openslaande tuindeuren en leggen u graag uit dat ze niet te onderscheiden zijn van houten tuindeuren. Het enige verschil is dat u ze nooit meer hoeft te schilderen. Onze monteurs plaatsen de tuindeuren zonder dat ze bij u de buurt komen. Ze maken géén gebruik van uw toilet en hoeven géén koffie. Dan weet u dat!

Blijf op de hoogte

Meer nieuws