bread-new
Werkwijze op weg naar kunststof kozijnen of aluminium kozijnen
  • Home Blog Werkwijze op weg naar kunststof kozijnen of aluminium kozijnen
Sterkozijn-banner-ofli6pnrx5hkbidqlfla0qva4erra6pqa7ptmsgszk 22 okt 2019

Werkwijze op weg naar kunststof kozijnen of aluminium kozijnen

Het onderhoud van houten kozijnen is arbeidsintensief. Logisch dat u kunststof kozijnen of aluminium kozijnen overweegt. De oriëntatiefase begint vaak op Google. U surft wat rond op zoek naar VKG-gecertificeerde bedrijven. Als u in de omgeving van Oldenzaal woont, komt Ster Kozijn als een van de eerste bedrijven in beeld. U zoekt een telefoonnummer en klimt in de telefoon.

 

Eigenaar van Ster Kozijn, Stef Muntel, nodigt u al bij het eerste contact uit in de showroom aan de Lübeckstraat in Oldenzaal. Als u wilt kunt u hem ook u thuis uitnodigen zodat hij direct uw woonsituatie kan bekijken. Er zijn twee sporen die u naar de juiste kunststof of aluminium kozijnen, ramen, deuren of schuifpuien leiden, tegen de beste prijs.

Showroombezoek

 

U komt de producten zelf ervaren in de showroom. U bekijkt met eigen ogen de mogelijkheden. De producten staan prachtig tentoongesteld zodat u zelf de kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien voelt en bekijkt. U bespreekt met de adviseur in de showroom uw wensen: het formaat, de kleur, de structuur, welk profiel, bijpassende zonwering, etc. U ontvangt binnen een paar dagen een bezoekrapport waar instaat wat besproken is. Het volgende bezoek vindt bij u thuis plaats zodat onze adviseur een reëel beeld heeft van uw woonsituatie.

Woningbezoek

 

Als u liever heeft dat de adviseur eerst uw woonsituatie komt bekijken doen we dat. Overweegt u bijvoorbeeld een dakkapel, dan kunnen we direct helderheid geven over een eventuele omgevingsvergunning. We bespreken uw wensen bij u thuis en nemen voorbeelden mee van profielen en kleuren. In plaats van een bezoekrapport, stellen we direct een offerte op die we vervolgens toelichten. U bent natuurlijk alsnog altijd welkom in de showroom.

Persoonlijk offerte toelichten

 

In beide gevallen lichten we persoonlijk toe wat we u aanbieden. Zodat we zeker weten dat u begrijpt wat er staat en hoe de kosten zijn opgebouwd. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten en komt u niet voor verrassingen te staan. We sturen of mailen nooit zomaar een offerte.

10 jaar lang staan we voor u klaar

 

Als de opdracht definitief is, komen we technisch inmeten en wordt de opdracht uitgevoerd. Daarna kunt u tot 10 jaar genieten van onze service. Loopt iets niet lekker, contact ons en we staan er. 10 jaar lang!

“We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen”

 

Blijf op de hoogte

Meer nieuws