bread-new
“Ster Kozijn betekent voor ons kwaliteit en betrouwbaarheid”
  • Home Blog “Ster Kozijn betekent voor ons kwaliteit en betrouwbaarheid”
210519_Ster-Kozijn_Fam-Munsterman_01277_LR-p8nr0znj1hajrw6urhfu3gcy4jb17nt1xrzhzf73y8 09 jun 2021

“Ster Kozijn betekent voor ons kwaliteit en betrouwbaarheid”

Koen Munsterman uit Enschede: “Ik zag de busjes van Ster Kozijn altijd wel rondrijden, maar was nog nooit in de showroom geweest. Simpelweg omdat ik niets nodig had. Maar toen onze houten kozijnen toe waren aan vervanging, heb ik er direct een afspraak gemaakt. En nu kan ik zeggen dat Ster Kozijn voor ons kwaliteit en betrouwbaarheid betekent.”

Koen kocht 5 jaar geleden een geschakelde woning in Enschede en wist dat hij binnen niet al te lange tijd z’n kozijnen, de keuken, de schuifpui en de voordeur aan zou pakken. “We konden dan direct het enkel glas vervangen door HR++ isolatieglas.”

Showroom

 

“De coronatijd gaf ons de ruimte om alles in één keer aan te pakken. Vanzelfsprekend bezochten we Ster Kozijn in Oldenzaal, maar we keken ook bij andere bedrijven binnen. Zowel qua prijs, service, garantie, keurmerk en gevoel van vertrouwen kozen we overtuigend voor Ster Kozijn. Vooral het feit dat we in een showroom alles konden zien en voelen, was een pré.”

Een goede investering

 

De keuze om überhaupt voor kunststof te gaan was ook snel gemaakt. “We vergeleken de prijs van de houten kozijnen schilderen met de prijs van onderhoudsarme kozijnen waar we direct isolatieglas in kregen. Kunststof kozijnen bleek een goede investering.” Niet alleen voor de portemonnee, ook qua woongenot. “Koude voeten en tocht in je nek is niet fijn en ook ’s zomers werd het hier wel erg warm,” denkt Koen terug. Doordat hij ook de kruipruimte al geïsoleerd had, maakt hij aanspraak op ISDE-subsidie.

Begin 2021 heeft de overheid 124 miljoen euro gereserveerd om woningen te verduurzamen. Huiseigenaren kunnen gebruikmaken van de Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparingen (ISDE). Verenigingen van Huiseigenaren (VvE’s) drukken de kosten om de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) in te zetten. Lees meer op onze ‘subsidiepagina‘.

Voordeur zelf samenstellen

 

In plaats van oude afgebladderde groene kozijnen, heeft Koen nu onderhoudsarme kozijnen in een kleur die net iets donkerder is dan antraciet. Binnen en buiten in een houtnerfstructuur. Dat geldt zowel voor de dakramen, de drie slaapkamerramen, het raam in de keuken, de schuifpui, de voordeur en de schuurdeur. “Vooral de voordeur is prachtig. De panelen, het glas, de deurklink, de ophanging; we hebben de hele voordeur zelf kunnen samenstellen.”

VKG Keurmerk voor extra kwaliteit en betrouwbaarheid

 

Ster Kozijn was de laatste in ons klustraject. De vloerisolatie was al een feit en de keuken was geplaatst. In een dikke week zaten alle kozijnen, ramen en deuren erin en was alles keurig netjes afgewerkt. Daarna kwamen de monteurs terug om een en ander af te stellen. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Ik vind het belangrijk dat als ik een bedrijf na 7 jaar bel voor een garantiekwestie dat ze nog bestaan. Dat vertrouwen heb ik bij Ster Kozijn. Vooral het VKG Keurmerk gaf ons de zekerheid van kwaliteit en betrouwbaarheid.”

Dit artikel over de renovatie van de woning van Koen Munsterman verscheen ook in de Ster Kozijn Jubileumkrant.

Blijf op de hoogte

Meer nieuws