bread-new
Het grote genieten kan beginnen!
  • Home Blog Het grote genieten kan beginnen!
foto-kunststof-kozijn-11-ognujtv1klm9hqcup20t6d0fohq26zxysb0jf1zjk0 19 mrt 2021

Het grote genieten kan beginnen!

Ruim een jaar lang hebben we vooral binnenshuis vertoefd, maar nu de temperaturen langzaam op beginnen te lopen, is dát gelukkig verleden tijd. De ramen, schuifpuien en openslaande deuren kunnen weer open. Het is tijd om te genieten!

Kunststof kozijnen isoleren

 

We hebben met z’n alleen een jaar lang in redelijke isolatie geleefd, maar de enige isolatie die we omarmen zijn de isolatiewaarden van kunststof kozijnen! Uw wereld gaat er totaal anders uitzien: Kunststof kozijnen isoleren namelijk zowel ’s zomers als in de winter. Dus in de zomer houdt u het huis koel en de winter zorgt u juist dat het binnen warm blijft. We hebben met het vele thuiswerken wel gezien dat een prettig wooncomfort zeer gewenst is. Ook in de zomer profiteert u volop van kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien.

Beschermen tegen de hitte

 

Stel dat we deze zomer de wereld nog niet over mogen vliegen, dan is het zaak om het in eigen tuin aangenaam te maken. Maar ook binnenshuis is het fijn als u beschermd bent tegen de hitte. Herinnert u zich afgelopen zomer nog? Wát waren de mensen met isolerende kozijnen blij dat het binnen koel bleef. Zeker met de juiste zonwering is het binnen prima uit te houden als de temperaturen extreem worden. Vanzelfsprekend denken wij mee over de juiste ventilatie.

Schuifpui openzetten

 

Hoe fijn is het niet als de schuifpui of openslaande deuren weer lekker open kunnen en u ongestoord van binnen naar buiten loopt. Liefst natuurlijk met een schaal eten op de arm die u op de barbecue bereidt. Die tijden staan weer voor de deur. Heerlijk!

Bezoek onze showroom in Oldenzaal

 

Als u dan toch nog niet op vakantie wilt, durft of kunt, zorg dan dat u het thuis goed geregeld heeft. Dat heeft u meer dan verdiend!! Neem vrijblijvend contact met ons op en kom lang in onze showroom aan de Lübeckstraat in Oldenzaal en laat u informeren over de mogelijkheden om uw woning klaar te maken voor de komende zomers én winters. We begeleiden u graag naar het beste resultaat.

Blijf op de hoogte

Meer nieuws