bread-new
Kunststof kozijnen in meerdere nieuwe uitstralingen
  • Home Blog Kunststof kozijnen in meerdere nieuwe uitstralingen
Schueco_LivIng_profielen-o69myswjximoxgjowkggk4hrzpraahrjmw4ie09bk0 12 apr 2019

Kunststof kozijnen in meerdere nieuwe uitstralingen

Een kozijn voor een deur is anders dan dat voor een raam. Dat mag duidelijk zijn. Maar ook ieder raam is anders: groot, klein, groen, blauw, vierkant, rechthoekig, vast raam, draaikiepraam of een klepraam.

Hetzelfde geldt voor een schuifpui. De een is vier meter breed, de andere drie. De ene bestaat uit twee schuifdelen, de andere uit één deel. Bij Ster Kozijn kunt u voor ieder raam en voor elke deur of schuifpui een passend kunststof kozijn krijgen. In de kleur die u wenst in een matte, metallic of houtnerf structuur. U heeft ook ruime keuze in de uitstraling. Zeker sinds de komst van de nieuwe Schüco profielen.

keuze-in-uitstraling-en-betere-isolatiewaarde-Blok-Facet-Accent

Kunststof kozijnen die van hout lijken

 

Voorheen voerde Schüco enkel het 112 mm Hollandse Facet. In de volksmond ‘het neusje’ genoemd. Past bij iedere woning. Zeker omdat u zelf de kleur en de structuur bepaalt. Al onze kozijnen zijn voorzien van de Hollandse Hoek (rechte hoek verbinding) zoals we dat bij hout zien. Zeker als u kiest voor een houtnerf structuur en de kleur afstemt op de rest van uw woning, lijkt het alsof alle kozijnen van hout zijn. Met als grote verschil natuurlijk dat u kunststof kozijnen nooit meer hoeft te schilderen.

Dieper profiel, nóg betere isolatie

 

Iedereen is anders. Keuzes kunnen er niet genoeg zijn. Zo merkten we dat sommigen de voorkeur geven aan een blokkiger profiel. Daarom hebben we vanuit onze fabriek nieuwe Schüco profielen aan ons assortiment toegevoegd. Houdt u van wat rechter, dan kiest u voor het 120 mm profiel dat 6 graden afloopt (Hollands Blok). Wilt u dat het profiel nóg schuiner wegloopt, dan kiest u voor het 15 graden Hollands Facet. Groot voordeel van een dieper profiel is dat er meer ruimte is voor een isolerende werking. Bovendien past er dikker glas in. Dit isoleert nog eens extra en u behaalt een lagere U-Window waarde. Ideaal voor het verduurzamen van de eigen woning.

Klaar voor de toekomst

 

Kunststof kozijnen gaan tot wel 50 jaar mee. Misschien wilt u nu nog niet kiezen voor triple glas, maar het is handig dat het er ooit in kan. Wordt triple glas de standaard, dan hoeft u geen nieuw kozijnen aan te schaffen. U kunt maar klaar zijn voor de toekomst. Reken maar dat dit de waarde van uw woning ten goede komt.

Bezoek de showroom in Oldenzaal

 

Ster Kozijn luistert naar wat de klant wil en past daar de producten op aan. Daarom vinden wij het persoonlijke contact zo belangrijk. Ook als u nog zoekend bent in wat u precies wil. Kom vrijblijvend langs in onze showroom aan de Lübeckstraat in Oldenzaal dan laten we u zien wat er allemaal mogelijk is voor úw woning.

Blijf op de hoogte

Meer nieuws