bread-new
Kozijnspecialist Ster Kozijn uit Oldenzaal bestaat 25 jaar
  • Home Blog Kozijnspecialist Ster Kozijn uit Oldenzaal bestaat 25 jaar
Ster-Kozijn-25-jaar-feestelijke-entree-p4xcfyhj4hn0nrh8dbenbg789qvit1f7u44byj0fr4 29 mrt 2021

kozijnspecialist-ster-kozijn-uit-oldenzaal-25-jaar

OLDENZAAL, 29 maart 2021 – Ster Kozijn uit Oldenzaal bestaat vandaag exact 25 jaar. Dit succes is te danken aan de toenemende interesse in aluminium en kunststof kozijnen, maar zeker ook aan de ondernemer zelf. Directeur Stef Muntel geeft toe: “Deze mijlpijl geeft me voldoening. Dat heb ik toch mooi samen met mijn team weggezet. Dat is niet niets.”

Stef is 25 jaar geleden zonder verwachtingen het ondernemerschap ingestapt. “Ik was adjunct-directeur bij een kozijnenbedrijf en was van mening dat ik het zelf beter zou kunnen.” Op 29 maart 1996 schreef hij zich in bij de Kamer van Koophandel en ging direct voortvarend van start met Ster Kozijn. Stef denkt terug: “Het was hard werken en ik heb alle soorten crises wel meegemaakt, maar we zijn overal zonder kleerscheuren doorheen gekomen. Ook nu we midden in een pandemie zitten, mag ik niet klagen. Het is hét moment waarop mensen aan hun wooncomfort denken en voor isolerende en onderhoudsarme kozijnen kiezen.”

Nooit meer schilderen

 

De tijd zat Stef mee. De kwaliteit van kunststof kozijnen is steeds beter geworden. “Je ziet tegenwoordig het verschil met houten ramen en deuren niet meer doordat je onder meer kunt kiezen uit tal van kleuren en structuren. Je hebt dus een houtlook met de voordelen van kunststof.” Stef vertelt: “Dat betekent enorm isolerende en inbraakwerende kozijnen die je nooit meer hoeft te schilderen.”

Gedreven

 

Het helpt als een product kwalitatief goed is en er veel vraag naar is, maar succes valt of staat natuurlijk ook met de ondernemer die erachter zit. Stef is gedreven. Hij wil oprecht het beste voor zijn klanten. Hij geeft eerlijk advies en laat in zijn showroom o.a. schuifpuien, openslaande deuren en dakkapellen zien. “Ik vind het belangrijk dat mensen zich een beeld kunnen vormen van wat ze krijgen. Zijn credo is niet voor niets: “We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.”

Meerdere generaties kopen bij kozijnspecialist Ster Kozijn

 

“Ik heb een goed team om me heen met mensen die hier al sinds jaar en dag werken. We zijn allemaal even gedreven en zijn pas klaar als de laatste schroef erin zit. Ook achteraf zijn we altijd bereikbaar voor vragen.” Deze dienstverlenende instelling doet al 25 jaar de ronde waardoor Stef al meerdere generaties in de omgeving Twello, Rossum, Deurningen, De Lutte en Oldenzaal van kozijnen heeft voorzien. “Ik geniet er nog steeds van als er weer iemand blij is met nieuwe kozijnen,” besluit Stef.

Blijf op de hoogte

Meer nieuws