Ster Kozijn Oldenzaal - kunststof kozijnen - rot raam

Kozijnen schilderen of liever onderhoudsarme kozijnen?

Nu u weer af en toe in de zon buiten zit, valt het direct op: de staat van uw kozijnen. Gaat u op zoek naar een schilder in Oldenzaal en omgeving om ze nog één keer op te lappen of investeert u in onderhoudsarme kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien?

Het leven bestaat uit keuzes. Ook al krijgt u binnenkort uw vakantiegeld gestort, u kunt een euro maar één keer uitgeven. Dat snappen wij bij Sterkozijn heel goed. Wie weet heeft u uw pijlen gericht op een veranda omdat u het hele jaar door van het buitenleven wilt genieten. Of spaart u voor een dakkapel zodat uw woning groter en lichter wordt.

Geld besparen dankzij onderhoudsarme kozijnen

Het zijn allemaal verstandige investeringen. Al is het alleen maar omdat uw geld met de huidige rentestand bij de bank niets oplevert. Heeft u (nog) niet voldoende gespaard, dan is er gelukkig de Energiebespaarlening die u kunt benutten voor de aanschaf van kunststof kozijnen. Deze zijn namelijk enorm isolerend. Met deze bespaarregeling besteedt u het geld dat u bespaart op uw energierekening aan de aanschaf van de nieuwe kozijnen. Tel daarbij op het geld dat u in uw portemonnee houdt omdat u de schilder niet meer hoeft uit te nodigen en de keuze is gemaakt.

Nooit meer kozijnen schilderen

Behalve de besparing op onderhouds- en energiekosten hebben kunststof kozijnen nog veel meer voordelen: zo heeft deze investering een positief effect op de waarde van uw woning. U bespaart aan alle kanten geld. Dus zegt u het maar: een schilder zoeken in de omgeving Oldenzaal, Hengelo, Lutte of Rossum? Of gaat u voor kozijnen die u nooit meer hoeft te schilderen?

Kozijnen die niet kraken, piepen en rotten

Kunststof kozijnen van Sterkozijn zijn niet te onderscheiden van houten kozijnen. Ze hebben een verdiept profiel met een rechte hoek verbinding (Hollandse Hoek®). U kiest uit een van de 250 kleuren met bijvoorbeeld een houtnerf. Ook de slanke scharnieren aan de buitenzijde (ipv de minder sierlijke scharnierkapjes van vroeger) verraden niet langer dat u kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien heeft in plaats van houten. Het enige wat op een gegeven moment springt, is dat de kleur van uw kozijnen niet vervaagt, uw kozijnen niet gaan kraken, piepen en uiteindelijk rotten.

Showroom Oldenzaal

De kunststof kozijnen die Sterkozijn op basis van Schüco profielen in de eigen fabriek maakt, zijn rondom versterkt met staal en sluiten naadloos. Geen inbreker die er een koevoet tussen krijgt.
Dus, tot snel in de showroom van Sterkozijn aan de Lubeckstraat in Oldenzaal.

Zullen we gelijk een afspraak maken?