bread-new
Inbraakveiligheid kunststof deuren
  • Home Blog Inbraakveiligheid kunststof deuren
Inbraakveilige-kunststof-voordeuren-sterkozijn-Oldenzaal-o2fqgjnnktc134lhcw0qm2apip0heiskxunmo1j3r4 01 jun 2018

Inbraakveiligheid kunststof deuren

Met een kunststof voordeur van Ster Kozijn is niet alleen schilderen verleden tijd, ook de angst voor inbrekers kunt u aan de kant zetten. Onze kunststof deuren zijn namelijk zó gemaakt dat er geen doorkomen aan is. Het kunststof is versterkt met staal, het hang- en sluitwerk is standaard Politiekeur en de sloten zijn SKG*** goedgekeurd.

Inbraakveilige kunststof voordeuren

 

Voor inbrekers is het nagenoeg onmogelijk om door onze kunststof deuren heen te komen. Ster Kozijn in Oldenzaal maakt nu eenmaal bepaalde keuzes waarbij ze geen concessies doen.

De profielen zijn gemaakt van Schüco profielen die we in onze eigen fabriek rondom versterkt hebben met staal. Zelfs in de hoeken is het staal in verzet gemaakt. Hierdoor ontstaat één oersterk geheel.

Kozijn verstevigd met staal

 

Op de plek waar de klink en het slot komt, gebruiken we dikker staal. We onderbreken het staal niet op deze plek. We laseren de cilindergaten eruit. Even voor de duidelijkheid: voor zowel kunststof kozijnen, ramen als deuren werken we nooit met resten staal. We gebruiken altijd exact de lengte die we nodig hebben. De dikke stalen kokers zetten we vast in het kunststof. Werkelijk niet doorheen te komen.

Hang- en sluitwerk

 

Al het hang- en sluitwerk is volgens het Keurmerk Politie Veilig wonen. De sloten zijn standaard SKG*** en uitgerust met kerntrek beveiligd beslag. De scharnieren, klinken en sloten zijn zo verwerkt in het kozijn, dat het ondoenlijk is voor een crimineel via deze weg uw woning te betreden.

150 kleuren mogelijk

 

Kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien zijn dankzij de onze leverancier, de 150 kleuren en de houtstructuur tegenwoordig niet meer te onderscheiden van hout. Zelfs de kunststof kapjes die voorheen verraadden dat het om een kunststof deur gaat, zijn vervangen door slanke rolbandscharnieren. Soms ziet zelfs een inbreker niet dat het geen hout is en probeert tóch in te breken. Dit veroorzaakt hooguit schade, maar denk maar niet dat ze binnenkomen.

Inbraakwerend glas

 

U stelt bij ons naar eigen smaak uw voordeur volledig zelf samen. Heeft u graag glas in uw voordeur? Wij gebruiken standaard inbraakwerend glas. Om door dit extra stevige glas heen te komen, ontkomen inbrekers niet aan extra werktijd en veel lawaai. Áls ze er al doorheen komen. Reken maar dat criminelen uw voordeur voor de zekerheid overslaan.

Blijf op de hoogte

Meer nieuws