bread-new
Hoe kiest u de juiste zonwering
 • Home Blog Hoe kiest u de juiste zonwering
Hoe-kiest-u-de-juiste-zonwering-o2fqhru2i10i8stb6x47d95dfsyqganyrxbg81plmo 05 okt 2018

Hoe kiest u de juiste zonwering

Er is een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden als u zonwering uitkiest. Hiermee voorkomt u dat u voor verrassingen komt te staan. De prijs is namelijk afhankelijk van het soort zonwering dat u kiest. Ster Kozijn is zonweringsspecialist en helpt u bij de juiste keuze.

Woont u in een flat of in een woonhuis? Wilt u enkel bescherming tegen de zon, of ook tegen de warmte en zelfs tegen inbrekers. Wilt u zicht naar buiten behouden of niet? Is het belangrijk dat uw zonwering tevens inbraakwerend is? Allemaal vragen die de specialist van Ster Kozijn graag met u doorloopt.

Verwachtingspatroon

 

Maak Ster Kozijn duidelijk kenbaar wat u van een zonwering verwacht. Met dit verwachtingspatroon gaan de adviseurs aan de slag om een passende zonwering voor u te zoeken.

U kiest uit

  • Rolluiken (beschermt tegen alles. Tegen zon, licht, inbraak én kou/warmte)
  • Screens (bij weinig ruimte. U behoudt het zicht naar buiten)
  • Uitvalschermen (ramen waarbij een vrije doorloop niet per se nodig is)
  • Knikarmen (u behoudt goed zich naar buiten)
  • Markiezen (voor een karakteristieke uitstraling)

Een rolluik en een screen hangen verticaal. Een markies, knikarm en markies beweegt zich buiten de woning en geeft sfeer aan uw woning. Als de keuze van het type zonwering gemaakt is, bekijkt de adviseur van Ster Kozijn bij u thuis de situatie en meet de zonwering in zodat er een concrete offerte ligt.

Vergelijk!

U kunt alle buitenzonwering krijgen in verschillende formaten, profielen en kleuren. Laat u goed informeren over handmatige of elektrische bediening. Maakt u zich vooral geen zorgen om de service en garantie. Bij Ster Kozijn weet u zeker dat dit goed zit. Vergelijk de verschillende aanbieders niet alleen op prijs, want service en garantie zit er bij de goedkopere varianten vaak niet in.

Showroom in Oldenzaal

 

Ster Kozijn is ook volledig thuis in binnenzonwering. Zowel lichtdoorschijnend als verduisterend. Deze zijn zonder schroef- en boorgaten gemakkelijk aan te brengen op naar binnendraaiende ramen. Komt u zelf even kijken in de showroom aan de Lübeckstraat in Oldenzaal? De koffie staat klaar.

Blijf op de hoogte

Meer nieuws