Ster Kozijn Oldenzaal - Kunststof kozijnen - U-waarde RC-waarde

Het geheim van goedkoop verduurzamen

Waar betalen de mensen om u heen het toch van? In één klap vervangen zij hun houten kozijnen voor isolerende kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Of dat het niets kost.

Onderhoudsarme kozijnen met triple glas

Het is volgens Milieu Centraal een simpele rekensom: ‘De kosten en de besparing van het vervangen van enkel glas door HR++ glas (in bestaande kozijnen) staat gelijk aan een rente van 6 procent spaarrente bij de bank’. Dat klinkt natuurlijk zeer aantrekkelijk nu u bij de bank amper 1 procent krijgt. Kunt u nagaan wat het voor uw portemonnee betekent als u de bestaande houten kozijnen vervangt door kunststof kozijnen, al dan niet met triple glas.

Voordelig lenen voor energiezuinige maatregelen

Maar dan nog moet het geld wel voorhanden zijn om zo’n slimme investering te doen. Stef Muntel van Ster Kozijn onthult: Veel mensen die dit geld niet op de spaarrekening hebben staan, regelen dit vaak via de Energiebespaarlening. Dit is een initiatief van de overheid in samenwerking met o.a. Rabobank om het verduurzamen van de woning te stimuleren. U leent tegen zeer aantrekkelijke rente waardoor u –afhankelijk van uw situatie- de rente misschien wel kunt betalen met het geld dat u maandelijks bespaart op uw energierekening.” Omdat velen deze lening eerder afsloten, is de pot dit jaar opnieuw aangevuld zodat ook ú met een beetje overheidshulp uw woning energiezuiniger kunt maken. Bijvoorbeeld dus met triple glas in sterk isolerende kunststof kozijnen…

Prettiger woonklimaat met kunststof kozijnen

Onderhoudsarme kunststof kozijnen zijn gunstig voor de waarde van uw woning, maar ze dragen bovenal bij aan het dagelijkse woonplezier. Geen tocht, de juiste ventilatie, geen onderhoud en inbraakwerend. Stef: “Uw woonklimaat wordt prettiger waardoor u zich ongetwijfeld energieker voelt.” U kiest zelf de kleur en uitstraling die past bij de stijl van uw woning.

Bezoek de showroom van Ster Kozijn

Wilt u meer weten over de Energiebespaarlening, over het gemak van kunststof kozijnen of over ons unieke Energie Kozijn? Bel dan naar Ster Kozijn in Oldenzaal of bezoek de showroom aan de Lübeckstraat in Oldenzaal. We praten u graag bij.

Zullen we gelijk een afspraak maken?