bread-new
Eigen kunststof deur samenstellen
  • Home Blog Eigen kunststof deur samenstellen
kunststof-deuren-SW110-sterkozijn-oldenzaal-o2fq8k11hieaeg7a0fowf2vnqse5z52pub11tddkn4 19 jun 2018

Eigen kunststof deur samenstellen

Bij Ster Kozijn stelt u zelf uw voordeur samen. Er zijn tal van mogelijkheden rondom sierpanelen, ornamenten, siergrepen en figuurglas. Alle deuren zijn voorzien van vijfpuntsluiting en kerntrekbeveiliging.

Een voordeur volledig zelf samenstellen

 

“Regelmatig krijg ik in de showroom de vraag of mensen hun eigen voordeur kunnen samenstellen. Ze willen weten of ze de voordeur volledig naar hun smaak en de stijl van de woning kunnen inrichten,” vertelt eigenaar van Ster Kozijn in Oldenzaal, Stef Muntel.

Hij kan daar duidelijk over zijn: “Absoluut. U kunt het zo gek niet bedenken wat allemaal mogelijk is op deurengebied. U heeft de keuze uit 150 kleuren, tal van sierpanelen, ornamenten, siergrepen, isolatieglas, figuurglas, verschillende (lage) instapdorpels en nog veel meer.” U brengt uw voordeur dus volledig in lijn met uw eigen smaak. De sfeer van de voordeur vindt z’n vervolg in de woning.

Kerntrekbeveiliging

 

Niet alles kunt u zelf bepalen. “Sommige zaken zijn standaard. Zo zijn de bijpassende kunststof kozijnen en de voordeur zijn in de eigen fabriek GevelNed gemaakt op basis van Schüco profielen. Een oersterk Duits topmerk. Verder zijn alle voordeuren onderhoudsarm, isolerend, voorzien van een inbraakwerende 5-puntsluiting (Politie Keurmerk Veilig Wonen) én zit er standaard 15 jaar garantie op de onderhoudsarme kozijnen, de deur en de kleur/structuur.” Dit alles geldt behalve voor de voordeur ook voor de achterdeur en de openslaande deuren.”

Sterk isolerende dorpel

 

Heeft u dus bijvoorbeeld ergens in uw woning een mooi stukje glas-in-lood, dan laat u deze in de deur, erboven of er direct naast exact zo terugkomen. Stef heeft tot slot bij iedere kunststof voordeur een bijpassende kunststof dorpel die exact op natuursteen lijkt. Perfect isolerend. “Kortom: u stelt uw onderhoudsarme voordeur geheel naar uw eigen smaak samen,” vat Stef samen.

Ons aanbod in standaard deuren

 

Sterkozijn biedt u een scala een standaard voordeuren aan. Bekijk hieronder welke deuren wij aanbieden.

Blijf op de hoogte

Meer nieuws