bread-new
Doe de deur dicht!
Ster-kozijn-deur-dicht-ojbjatv631btxngkjzr8h48bj5aeq40n1rnasrn35s 07 jan 2020

Doe de deur dicht!

De hele kerstvakantie galmde het door menig woning: ‘DEUR DICHT!’. Als iemand vanuit de huiskamer naar de gang loopt, dringt direct een koude vlaag de gemoedelijke woonkamer binnen. De afgelopen weken waren veel gezinnen thuis en viel de confrontatie die de koude en warme lucht continu met elkaar aangingen pas écht op

 

Vooral kinderen hebben er een handje van om keer op keer de deur tussen de gang en de woonkamer open te laten staan. Zodra een kind zich losrukt van de Playstation voor een plaspauze krijgt deze direct te horen: DEUR DICHT! In meerdere opzichten niet bevorderlijk voor de sfeer in huis.

Hout is gevoelig voor weersinvloeden

 

De tussendeur is eigenlijk het probleem niet. Het is de voordeur. Deze is vermoedelijk van hout en heeft afgelopen zomer veel te verduren gehad. Het hout is door de hitte gekrompen en het vocht en de kou zorgt er nu voor dat het hout weer uitzet. De kiervorming die ontstaat, is funest. U voelt de koude lucht letterlijk door de kieren naar binnen stromen. Vooral als de wind op de voordeur staat, is er geen houden meer aan. De kou trekt als een schoorsteen via het trappenhuis de hele woning door. U knutselt wat met tochtstrips en schroeft de verwarming nog maar eens op om het behaaglijk te houden.

Isolerende voordeur sluit altijd perfect

 

Zonde van de energie natuurlijk. Waarom zoekt u het niet in een structurele, duurzame oplossing? Oriënteer u bij ons gratis en vrijblijvend in de showroom op een kunststof voordeur. Deze is net als de bijpassende kunststof kozijnen extreem isolerend, inbraakwerend, duurzaam én onderhoudsarm. Onze voordeuren zijn rondom versterkt met staal en sluiten perfect. Nu en in de toekomst.
Met een kunststof voordeur blijft de kou dus in de winter buiten en in de zomer voorkomt u dat de hitte binnen de overhand neemt. Bovendien is een voordeur van kunststof geluidsisolerend. Het is hierdoor een stuk stiller in huis. Dat er niemand meer door het huis roept dat de deur dicht moet, scheelt sowieso al.

Eenvoudig energie besparen

 

Wilt u het jaar goed beginnen en overweegt u kunststof kozijnen, een kunststof voordeur, kunststof ramen, een schuifpui of openslaande voordeuren zodat u een flinke energiebesparing realiseert? Wandel eens binnen aan de Lübeckstraat in Oldenzaal. Wist u dat er ruime subsidiemogelijkheden en andere interessante Energiebespaarleningen voorhanden zijn? Check de subsidiewijzer van Milieucentraal hoe dit in úw woonplaats geregeld is.

Blijf op de hoogte

Meer nieuws