bread-new
Creëer extra werk- en wooncomfort
  • Home Blog Creëer extra werk- en wooncomfort
foto-dakkapel-ster-9-1-ognwgw25pe5oic1ifep0vfmmwnbwqf3zy4jtrxl8e8 25 feb 2021

Creëer extra werk- en wooncomfort

Uw woning is een belangrijke thuishaven. Nú zelfs nog meer dan ooit ervoor. U woont er, werkt er en heeft misschien ook nog thuisstuderende kinderen.

Doordat de pandemie langer duurt dan gedacht, is het huis soms te klein. Letterlijk en figuurlijk.

Is uw huis ook te klein?

 

Misschien is dit hét moment om die dakkapel te plaatsen die al langer op uw wensenlijstje staat. Zo creëert u in een handomdraai een extra werkkamer. Stelt u zich eens voor wat dit de sfeer in huis zou verbeteren….

Een dakkapel plaatsen wij binnen een dag en natuurlijk werken we alles keurig af. Heerlijk met isolerende kozijnen zodat u in de winter lekker warm zit en in de zomer heerlijk koel.

Verbetering van werk- en wooncomfort

 

Het komt uw woon- en werkcomfort ten goede als de temperatuur in huis prettig aanvoelt zonder dat u als een dolle hoeft te stoken of te koelen. Of u nu op de bank ligt te Netflixen of achter uw laptop zit te werken, niemand vindt het prettig om tocht in z’n nek te voelen of een koude trek langs de benen te ervaren. Kunststof kozijnen isoleren extreem goed, sterker nog: kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpui houden met het juiste isolatieglas zelfs het geluid van de straat buiten de deur. Hoe fijn is dat?

Zomervakantie in eigen huis?

 

Behalve woon- en werkgenot bieden wij u ook écht een gevoel van ruimte met een schuifpui of openslaande deuren. U betrekt op een slimme manier de tuin bij uw woning. Opeens is er plek zat. Toch wel fijn, zeker als blijkt dat u deze zomervakantie misschien toch wat meer op uw eigen huis bent aangewezen dan u hoopte. Dan kunt u het zichzelf maar het best zo gemakkelijk mogelijk maken. U verdient het als geen ander!

Gun uzelf de ruimte

 

Natuurlijk checken we graag de balans tussen isoleren en ventileren bij uw thuis zodat u bovenal gezond woont en een gezond binnenklimaat heeft. Neem gerust vrijblijvend contact op met Ster Kozijn in Oldenzaal als bij u thuis het huis soms ook te klein is. Gun uzelf de ruimte om te profiteren van werk- én wooncomfort.

Blijf op de hoogte

Meer nieuws