bread-new
Wij blijven open tijdens de bouwvakvakantie
  • Home Blog Wij blijven open tijdens de bouwvakvakantie
Sterkozijn-vakantie-osllv6pmrhxw8q71irdjp37aveijfkqr0rsh36xo74 17 jul 2020

bouwvakvakantie-open

De afgelopen maanden waren gekke tijden. Voor sommigen was het een hectische tijd, anderen vonden juist de rust en zagen de wereld opeens een stuk scherper. In plaats van de hand op de knip te houden in deze onzekere tijd, doen ze juist slimme en duurzame investeringen.

 

Verrassend veel mensen hebben de afgelopen maanden afscheid genomen van hun houten kozijnen. Deels omdat ze het onderhoud beu waren en deels omdat onderhoudsarme kunststof kozijnen beter isoleren en inbraakarm zijn. En dan heb je natuurlijk de woningen waarbij de houten kozijnen zo lek zijn als een mandje. Juist nu mensen veel vanuit huis werken, zagen ze hun kans schoon om zich in kozijnen te verdiepen. En dat zorgde bij ons voor extreme drukte. Drukte die we dankzij het sterke Ster Kozijn team en goede werkprocessen prima hebben kunnen stroomlijnen.

Onderhoudsarme kozijnen

 

Terwijl u van uw welverdiende vakantie geniet, werken wij tijdens de vakantieperiode volledig door. Waarom? Omdat we ons graag aan de afspraken houden die we met onze klanten gemaakt hebben. De afgelopen maanden gingen onze kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien als warme broodjes over de toonbank. Die moeten natuurlijk nog gemonteerd worden.

Vakkundige montage

 

Om topkwaliteit te leveren maken we al onze kunststof kozijnen, ramen, (openslaande)deuren en schuifpuien op maat en versterken we de profielen rondom met staal. Daarna pas worden de producten vakkundig bij de mensen thuis gemonteerd. En dát gaan we de komende weken dus volop doen bij de mensen die hun vakantiegeld in het woongenot hebben gestoken. Daarbij leggen we de lat voor onszelf steeds hoger. We blijven daarbij ons motto van de daken schreeuwen: ‘We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen’.

Inbraakwerende voordeur

 

Bent u er nog niet aan toegekomen om u te verdiepen in kozijnen? De showroom blijft de gehele bouwvakvakantie geopend zodat ook ú zich tijdens uw vakantie kunt laten informeren en inspireren. Bent u op zoek naar een onderhoudsarm draaikiepraam met houtnerflook of bent u toe aan een sterk isolerende en inbraakwerende voordeur die u volledig naar eigen smaak kunt samenstellen? Bekijk de mogelijkheden in onze showroom aan de Lübeckstraat in Oldenzaal en laat u adviseren.

Fijne vakantie

 

Of u nu lekker in het buitenland vakantie viert, in eigen land de bloemetjes buiten zet of u uw vakantiegeld slim investeert, we wensen u hoe dan ook een fijne vakantie!

Blijf op de hoogte

Meer nieuws