bread-new
Bespaar met isolerende kozijnen
  • Home Blog Bespaar met isolerende kozijnen
Bespaar-met-isolerende-kozijnen-Ster-Kozijn-Oldenzaal-o2fqhvlf9d5nj8nukyqpn877tcg7b32w4fxe55k0xs 27 nov 2018

Bespaar met isolerende kozijnen

Energie die de woning niet verlaat, hoeft u ook niet op te wekken. Dat scheelt energie. Klinkt simpel, maar zo is het natuurlijk wel. In nieuwbouw wordt scherp toegezien op het dichten van alle kieren en gaten. Met dit luchtdicht bouwen streven we naar ‘nul op de meter’.

Winst boeken met kozijnen

 

Ook Ster Kozijn is daar druk mee. Voor het renoveren van bestaande woningen is het belangrijk dit op een duurzame manier te doen, met aandacht voor energie- en isolatiewaardes. Onze Schüco profielen die we gebruiken voor kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien zijn qua uitstraling top. Ook qua kleurmogelijkheden en structuren kunt u alle kanten op. Maar ook qua isolatiewaarde heeft u een topper in huis. Met de komst van de nieuwe Schüco kozijnen (LivIng), is er zelfs nóg meer ruimte voor isolatieglas als HR++ of triple glas. Kortom: Met onderhoudsarme kozijnen in combinatie met de juiste beglazing voor uw kozijnen, ramen en deuren kunt u veel winst boeken. Lees hier of het zinvol is voor triple glas te kiezen.

Woningwaarde stijgt

Iedereen wil wel een lagere energierekening en een hogere waarde van de woning. Dankzij advies van Ster Kozijn behaalt u een beter energielabel en dat scheelt u volgens Calcasa duizenden euro’s bij de verkoop van uw woning. Energielabels lopen van A (zeer energiezuinig) tot G (uiterst energie verspillend). Wanneer een woning twee labels voorsprong heeft op een vergelijkbaar huis, scheelt dit volgens berekeningen van Calcase 2,8% in de verkoopprijs. Bij een verbetering van drie stappen of meer loopt dit op tot 3,6% oftewel €10.700 bij een gemiddelde verkoopprijs!

Lagere U-waarde, beter energielabel

 

Met kunststof kozijnen lekt er geen warmte van binnen naar buiten en komt de kou van buiten niet naar binnen. In combinatie met het juiste isolatieglas (en een thermische afstandshouder), krijgt u een mooie score. We drukken deze waarde uit U-Window-waarde. Hoe minder energie er ontsnapt, hoe lager dit getal is. Hier leggen we u graag een en ander uit over deze U-waardes.

Bezoek een showroom

 

Zijn uw houten kozijnen aan vervanging toe en overweegt u kunststof kozijnen aan te schaffen? Het ene kozijn is het andere niet. Let dus goed op dat u kwaliteit kiest. Ster Kozijn adviseert u graag over onze extra isolerende kozijnen (in verschillende kleuren, structuren en uitstralingen) waar extra dik isolatieglas (triple glas) in past.

Voordelen van de isolerende kozijnen van Ster Kozijn

  • Onderhoudsarm
  • Inbraakveilig
  • Lagere energierekening
  • Beter energielabel voor de woning
  • Hogere waarde woning

Meer weten over besparen?

 

Bezoek voor meer informatie over energieneutraal wonen en duurzaam renoveren de showroom van Ster Kozijn aan de Lübeckstraat in Oldenzaal. We praten u graag bij over alle bijzonderheden rondom isolerende en onderhoudsarme kozijnen.

Blijf op de hoogte

Meer nieuws