bread-new
Bereid uw kozijnen voor op de klimaatverandering
  • Home Blog Bereid uw kozijnen voor op de klimaatverandering
Bespaar-met-isolerende-kozijnen-Ster-Kozijn-Oldenzaal-o2fqhvlf9d5nj8nukyqpn877tcg7b32w4fxe55k0xs (1) 06 nov 2020

De tropische zomer ligt al ver achter ons. De zon laat zich tussen de buien door af en toe zien, maar de temperaturen hebben de daling ingezet. De bomen worden kaler naarmate de dagen korter worden. Tijd om ’s avonds weer lekker op tijd de gordijnen dicht te trekken en te genieten van de huiselijke warmte.

Maar er is niets zo erg als kou en tocht in huis. Dat maakt het op de een of andere manier onbehaaglijk en ongezellig. Daarom is het zo belangrijk dat u een geïsoleerde woning heeft. Een goede schil dient als fundament: kunststof kozijnen isoleren extreem goed. Als een raam of deur dicht is, is deze ook écht dicht. Dat komt doordat kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien in tegenstelling tot hun houten tegenhanger niet gevoelig zijn voor weersinvloeden. Er komt geen tocht of zuchtje wind meer langs. Nu niet en nooit niet.

Inbraakwerende voordeur

 

Bovendien zijn de profielen rondom versterkt met staal. Zeker nu de klok weer op wintertijd staat, wilt u ook inbraakwerend zitten. Met een onderhoudsarme voordeur die u volledig naar eigen smaak samenstelt, komt er niets of niemand ongevraagd via uw voordeur naar binnen. Belangrijk, want bij kieren en scheuren in houten deuren komt vaak gelijk een golf aan kou binnen. Dat wil u niet, want juist vanuit de gang trekt de kou als een schoorsteen door de hele woning. Wég behaaglijkheid en gezelligheid!

Kozijnen die tegen klimaatverandering kunnen

 

De klimaatverandering veroorzaakt extreme warmte, fikse regenbuien en een stormachtige wind die vaak weken aanhoudt. Dit maakt het uw kozijnen niet altijd even makkelijk. Met een extra lik verf komt u er niet altijd meer. De klimaatverandering vraagt dan ook om andere eigenschappen van ramen en deuren. Daarom is het van belang dat u zich goed voorbereid op wat komen gaat. Kies daarom producten die tegen het veranderende klimaat opgewassen zijn. Niemand zit te wachten op lekkende ramen en tocht of blaadjes die onder de achterdeur het huis in blazen. Zeker niet nu we vaak thuis zijn.

Bezoek onze showroom in Oldenzaal

 

Onze monteurs monteren niet alleen de op maat gemaakte kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Wij denken ook mee. Samen bekijken we waar vaste ramen en draaikiepramen het handigste zijn. Ook weet u zeker dat u geen ventilatierooster op plekken heeft waardoor u in de tocht komt te zitten.
Wilt u geen koude voeten, geen tocht en geen onderhoud? Maar wel een lekker warm huis met isolerende en inbraakwerende kozijnen? Neem dan contact met ons op dan nodigen we u uit voor een RIVM-verantwoord bezoek in onze showroom aan de Lübeckstraat in Oldenzaal. We laten u graag kennismaken met onze toekomst-proof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien van kunststof!

Blijf op de hoogte

Meer nieuws