bread-new
Appartementencomplex met subsidie verduurzamen
  • Home Blog Appartementencomplex met subsidie verduurzamen
Appartementen-complex-of7ob50a53gswjdeodb7474a1js8i8db0ren9txeww 14 okt 2019

Appartementencomplex met subsidie verduurzamen

Bent u bestuurder van een Vereniging van Eigenaren (VvE) en wilt u een appartementencomplex verduurzamen? Een goede voorbereiding is het halve werk. Ster Kozijn is volledig thuis in duurzaamheid én weet de weg in subsidieland.

 

Verlengstuk van VvE’s in duurzaamheidsvraagstukken

 

Ster Kozijn is VKG-gecertificeerd en treedt graag op als verlengstuk van het VvE-bestuur. Wij hebben de juiste producten, de juiste kwaliteit, de juiste mensen en de juiste kennis en ervaring om een VvE van dienst te zijn in hun duurzaamheidsvraagstuk. Van advies tot montage.

Onderhoudsarme kozijnen

Er zijn tal van manieren om te verduurzamen. Wij richten ons vooral op onderhoudsarme kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Deze isoleren als de beste, zijn onderhoudsarm en inbraakwerend. Eenmaal geplaatst hoeft de VvE er niet meer naar om te kijken. De garantie op onze producten is officieel 10 jaar, maar ook ná die tijd staan wij voor u klaar.

Bespaar op verduurzaming

 

Wist u dat de subsidiepot Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) voor VvE’s recentelijk met 12 miljoen is aangevuld om energiebesparende maatregelen te nemen? Een mooie kans om nú de duurzaamheidsslag te maken voor uw appartementencomplex. De ervaring leert namelijk dat de subsidiepot snel weer leeg is.

HR++ glas in kunststof kozijnen

 

Om gebruik te maken van de SEEH voor VvE’s kiest u bijvoorbeeld voor HR++ glas in kunststof kozijnen en plaats u zonnepanelen. Of ga voor het Energie Kozijn en pas vloerisolatie toe. U kunt alle kanten op. Vanzelfsprekend wilt u de beste kwaliteit tegen het voordeligste tarief. Wij begrijpen dat de prijs voor een VvE belangrijk is, daarom gaan we graag met u in gesprek.


Duurzaam renoveren voor VvE’s

 

Neem contact met ons op als u meer wilt weten over duurzaam renoveren of subsidiemogelijkheden rondom onderhoudsarme kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom aan de Lübeckstraat in Oldenzaal. Het spreekt voor zich dat we graag vrijblijvend een presentatie komen geven tijdens uw VvE-vergadering zodat we ons aan u kunnen voorstellen.

Blijf op de hoogte

Meer nieuws