bread-new
Aluminium hefschuifpui met glashoeken
  • Home Blog Aluminium hefschuifpui met glashoeken
van-der-Linde-architecten-oa9ry468i6a70mb8rbt4wyjgrg06s5yw1g41rd4hj4 04 jul 2019

Aluminium hefschuifpui met glashoeken

Op de architectentekening was het al een plaatje, maar in het echt is de woning van de familie Oosterhuis uit Deventer nóg mooier. De witte lijnen van de gevelbekleding en de veranda steken schitterend af tegen de zwarte aluminium kozijnen, ramen en de aluminium hefschuifpui.

 

“De keuze voor aluminium kozijnen, een aluminium hefschuifpui en twee aluminium lichtstraten zijn tweeënhalf jaar geleden bepaald toen de architect zijn tekeningen maakte. Wij wilden namelijk een zo onderhoudsvrij mogelijke woning met veel licht en een strak uiterlijk,” denkt Richard Oosterhuis terug. “De architect had goede ervaringen met een kozijnbedrijf uit Deventer, maar de bouwbegeleider adviseerde me naar Ster Kozijn in Oldenzaal te gaan.”

Aluminium hefschuifpui met glashoeken

 

Stefs aanpak, de klantbehandeling, de communicatie en de persoonlijke klik tussen de heren, was doorslaggevend voor Richard. Richard vertelt: “Ster Kozijn dacht goed mee over de zwarte aluminium kozijnen met zonwerend glas en de volglazen aluminium hefschuifpui met glashoeken. Deze glazen wand komt uit op de veranda. Echt een schitterend geheel. De professionele monteurs van Ster Kozijn plaatsten ook nog beloopbaar glas boven het kelderraam. Alles is volgens de afgesproken tijd geleverd en professioneel geplaatst.”

Glazen pui

 

“Als ondernemers onder elkaar hebben we dezelfde drive. Stef is het gehele project goed bereikbaar geweest en was nooit te beroerd om ’s avonds even te bellen om een paar vragen over bijvoorbeeld de glazen pui te beantwoorden. Dat werkt natuurlijk heel prettig. Het is per slot van rekening een hele kluif om naast je baan een nieuwe woning te bouwen. Zeker dán wil je dat er zoveel mogelijk vlotjes verloopt.”

Blijf op de hoogte

Meer nieuws