bread-new
De allereerste klant van Ster Kozijn vertelt….
  • Home Blog De allereerste klant van Ster Kozijn vertelt….
25-jaar-geleden-renovatie-woning-familie-Palm-p7yy7k8h8s3mmlep4ob3uqcjsabcptkbwh7881m37k 05 apr 2021

De allereerste klant van Ster Kozijn vertelt….

De allereerste klant van Ster Kozijn is de familie Palm uit Wierden. Een droomklant, want exact 25 jaar geleden vervingen zij al hun houten ramen en deuren door kunststof ramen en deuren. En dit terwijl het toen 50-jarige stel helemaal niet op zoek was naar kunststof kozijnen.

Gerry Palm denkt terug: “25 jaar geleden werden we opgebeld door een jongeman die vroeg of hij een keer langs mocht komen om naar onze kozijnen te kijken. We woonden er al 20 jaar en dachten: ‘Kom maar langs’.”

Patat halen

 

“Stef kwam binnen en er ontstond een geanimeerd gesprek. Mijn man had de pest aan kozijnen schilderen, dus onderhoudsarme kozijnen spraken hem wel aan.” Mevrouw Palm herinnert zich nog als de dag van gisteren dat Stef lang bleef zitten die middag en na een poosje tegen mijn dochter zei: “Hier heb je mijn autosleutels, ga eens even patat halen,” lacht ze.

Isolerende en onderhoudsarme kozijnen voor allereerste klant

 

Stef mat de ramen en deuren op en sloeg aan het rekenen. Hij deed het gezin een prijsvoorstel. Ook voor een voordeur, want die kozijnen waren écht verrot. De garagedeur was ook aan vervanging toe, dus als ze toch bezig waren….
Stef kneep er even tussenuit terwijl het stel overlegde. Bij terugkomst was Ster Kozijn geboren, want de familie besloot met Stef in zee te gaan. Stef’s eerste klant was een feit. En wat voor één!

Showroom

 

De familie Palm was voornemens de volledige aanbetaling nog dezelfde week over te maken, maar een kennis weerhield ze daarvan omdat ze zaken deden met een onbekend bedrijf. “Misschien waren we een beetje naïef,” geeft de nu 76-jarige mevrouw Palm toe. “Zeker met zo’n beginnend bedrijf kun je aardig het schip in gaan. Maar ja, wij vertrouwden Stef. En het kwam helemaal goed. Nu zou ik nooit meer zo’n grote aanschaf doen zonder dat ik in een showroom geweest ben,” geeft ze toe. “Maar de tijd was toen anders. Achteraf gezien is het natuurlijk hartstikke mooi dat wij hem op die manier een mooie start van zijn onderneming hebben kunnen geven.”

Nog steeds als nieuw

 

“Toen we Stef voorstelden de aanbetaling te halveren, kreeg hij het Spaans benauwd. Hij had dat geld nodig voor z’n materialen natuurlijk. Maar dat beseften wij pas later.” Meneer Palm is inmiddels overleden, maar mevrouw Palm profiteert nog steeds van haar onderhoudsarme kozijnen. “Ze zien er na al die jaren als nieuw uit.”

Niets veranderd bij Ster Kozijn

“Mijn broer heeft na ons succesverhaal ook onderhoudsarme kozijnen bij Stef aangeschaft. Zelf hebben wij nadien nog een badkamerraam laten maken, want we hadden geen raam in de douche. Ook de gevelbekleding van zowel de voor- als achtergevel van onze woning hebben we van kunststof laten voorzien.” Als er iets is, belt mevrouw Palm Stef. “Een jaar of drie terug wilde ik raamhorren en horren voor de deuren. Stef regelt dat dan voor me. Net als op zijn allereerste dag. Stefs instelling is nog precies zoals toen. Daarin is gelukkig niets veranderd.”

Bent u het volgende succesverhaal van Ster Kozijn?

 

Heeft het verhaal de allereerste klant -mevrouw Palm- u ook geïnspireerd? Kom dan eens langs in onze showroom in Oldenzaal en laat u informeren over mooie aluminium of kunststof kozijnen, een chique schuifpui of een dakkapel die lucht en ruimte geeft. Ook voor zonwering bent u bij ons aan het juiste adres. Tot ziens in Oldenzaal!

Dit verhaal is ook verschenen in de Ster Kozijn Jubileumkrant

Blijf op de hoogte

Meer nieuws